سلامت و تغذیهمجله بازتاب نو

با این روغن کلسترول را کنترل کنید

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که پیشرفت‌های اخیر در مطالعات ژنتیکی به ما این امکان را می‌دهد که خطر ژنتیکی کلسترول بالا را پیش‌بینی کنیم. ایتانگ سان، محقق ارشد از گروه ژنتیک دانشگاه جورجیا، بیان کرد که پیش‌بینی‌های فعلی نیاز به بهبود دارند، زیرا تفاوت‌های فردی در سبک زندگی، مانند مصرف مکمل‌های روغن ماهی، در نظر گرفته نمی‌شوند.

در این مطالعه، محققان از داده‌های ژنتیکی بیش از ۴۴۱۰۰۰ ساکن بریتانیا استفاده کردند تا احتمال ژنتیکی هر فرد از سطوح بالای کلسترول را محاسبه کنند. نتایج نشان داد که افرادی که روغن ماهی مصرف می‌کردند، سطح کلسترول خونشان کمتر از حد انتظار بود، به ویژه در مورد کلسترول کل، کلسترول بد LDL و سطوح تری‌گلیسیرید.

سان افزود: «این مطالعه نشان می‌دهد که در نظر گرفتن سبک زندگی می‌تواند پیش‌بینی ژنتیکی را بهبود بخشد و همچنین تأیید می‌کند که مکمل‌های روغن ماهی ممکن است با استعداد ژنتیکی کلسترول بالا مقابله کنند.»

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن