تهران

از ساخت همراه سراهای بیماران تا کارآفرینی برای کوتاه قامتان تهران

[ad_1]

به گزارش شامگاه چهارشنبه ایرنا، «تورج فرهادی» شهردار منطقه ۶ تهران گفت که با کمک و همکاری خیران و نهادهای دولتی تعداد یک هزار و ۵۰۰ تخت همراه سرا در محلات منطقه ۶ تهران جهت رفاه حال همراهان بیماران احداث می شود.
 
وی در جلسه کارگروه های تخصصی شورایاری به نمایندگان شهروندان اظهار داشت: با همکاری ارتش جمهوری اسلامی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، وزارت بهداشت، شهرداری منطقه ۶ و خیران منطقه، مقدمات ایجاد ۱۵۰۰ تخت در همراه سراهای محله های این منطقه در حال انجام است که به تدریج به بهره برداری می رسند تا همراهان بیماران سراسر کشور در هنگام مراجعه به بیمارستان های مهم و دولتی واقع در منطقه ۶ امکان اسکان موقت داشته باشند.
وی توضیح داد : در محدوده میدان توحید ملکی برای ساخت همراه سرا در اختیار شخصی نیکوکار قرار گرفت که در حال ساخت است و تا حدود ۶ ماه دیگر تجهیز و راه اندازی خواهد شد و از مطالعات خیابان باقرخان و خیابان خرمند در این طرح انجام شده است و مقدمات اجرای آن کلید خورد است.
 
شهردا منطقه ۶ افزود: خانه عماد ساختمانی در خیابان ارومیه است که شهرداری در اختیار کودکان سرطانی گذاشته است و قرار است یک ساختمان دیگر هم برای همراه سرا به این خانه اضافه شود.

نخستین غرفه گلماند منطقه ۱۳ راه اندازی می شود 

«مجتبی شکری» شهردار منطقه۱۳ از راه اندازی نخستین غرفه گلماند همسو با اهداف طرح کاپ و با هدف جلب مشارکت حداکثری شهروندان در موضوع کاهش پسماند به زودی در بوستان زرتشت این منطقه خبر داد.  

وی افزود: از آنجا که تفکیک در مبدا یکی از مهم ترین و کم هزینه ترین روشهای جداسازی پسماند است، باید با ایجاد بستر های لازم، مردم به این باور برسند که تفکیک زباله از مبدأ کار بسیار ارزشمندی است؛ ایجاد چنین نگرشی بی‌تردید موجب می‌شود شهروندان بیش از گذشته با مدیران شهری همراه شوند و در این کار مشارکت کنند.

شکری، میانگین پسماند خشک و تر منطقه را ۱۰۵ تُن در روز بر اساس آمار به دست آمده از سوی اداره بازیافت اعلام و ابراز امیدواری کرد: با اجرای طرح های ویژه میزان مشارکت شهروندان در تفکیک پسماند از مبدا افزایش یافته و راه اندازی مراکز گلماند و اخذ پسماندهای خشک شهروندان در ازای گل و گیاه می تواند تاثیر بسزایی در این امر داشته باشد.

وی افزود: در این غرفه گلماند، درازای دریافت انواع پسماند خشک از جمله کاغذ، مقوا، کارتن پلاستیک، آهن‌آلات از شهروندان به آنها اقلام کاشت و گلدان و گل همراه با آموزش نحوه نگهداری اهدا می شود.  

شهردار منطقه۱۳ یادآور شد : همزمان با آماده سازی غرفه گلماند و به منظور توجیه و آگاه سازی شهروندان، آموزشگران بازیافت، اقدام به آموزش چهره به چهره شهروندان برای مشارکت هر چه بیشتر در موضوع تفکیک پسماند کردند.  

اجرای پروژه های جدید توسعه محلی در منطقه ۱۴

«کامبیز مصطفی پور» شهردار منطقه ۱۴ شهر تهران از اجرای پروژه های توسعه محله ای سال ۱۴۰۰ با اولویت طرح های خدمات شهری و رفع نیازهای عمرانی در محله های این منطقه خبر داد.

وی گفت: برای فاز نخست اجرای پروژه های توسعه محلی ‌با رعایت پراکندگی مناسب و عدالت در برخورداری محلات، ۴۳ مورد پیش بینی شده است.

مصطفی پور افزود: بر این اساس ۱۶مورد پروژه های خدمات شهری و محیط زیست، ۱۴ عنوان پروژه درحوزه فنی و عمران، ۵ عنوان پروژه در حوزه اجتماعی و فرهنگی و ۸ عنوان پروژه در حوزه شهرسازی و معماری برای توسعه محلات منطقه در نظر گرفته شده است.  

وی، با اشاره به اینکه برنامه ریزی این پروژه ها در تعامل با شورایاران مبنی بر مطالبات اولویت دار شهروندان و با هدف عدالت توزیعی برای توسعه همه محلات منطقه بوده است، یادآور شد: مرمت و تجهیز زمین های بازی کودکان، بوستان ها، بهسازی محیطی معابر، ساماندهی فضاهای بی دفاع شهری، مرمت و نگهداری آثارتاریخی، مناسب سازی سراها، ایجاد کوچه دوستی، احداث چشمه سرویس بهداشتی از جمله عناوین موضوعی پروژه های مورد اشاره هستند.

ایجاد فرصت کارآفرینی و اشتغال برای اعضای جامعه کوتاه‌قامتان ایران در قلب طهران

«علی‌محمد سعادتی» شهردار منطقه ۱۲ از ایجاد فرصت کارآفرینی و اشتغال برای اعضای جامعه کوتاه‌قامتان ایران در مرکز خدمات پایدار هرندی (مجتمع رویش) واقع در ناحیه ۴ این منطقه خبر داد.

وی با تأکید بر اهمیت تحقق شعار «تولید، پشتیبانی، مانع‌زدایی‌ها» در سال ۱۴۰۰ بیان کرد: ایجاد فرصت کارآفرینی و اشتغال به‌ویژه برای اقشار کم‌برخوردار یا کسانی که شرایط فیزیکی خاصی داشته باشند که مانع استفاده از فرصت‌های شغلی برابر با دیگر اقشار جامعه برای آنها باشد، همواره در برنامه‌های مراکز کارآفرینی این منطقه لحاظ شده و مورد نظر قرار گرفته است.

وی با استقبال از حضور اعضای انجمن کوتاه‌قامتان بلندهمت ایران در مرکز خدمات پایدار هرندی (مجتمع رویش) دراین‌باره توضیح داد: گروهی از اعضای جامعه کوتاه‌قامتان بلندهمت ایران طی نشستی صمیمانه با مدیر و کارکنان این مجموعه به گفت‌گو و تبادل نظر در مورد موانع موجود در زمینه اشتغال کوتاه‌قامتان کشور پرداختند و پس از بررسی و تبادل نظر و بازدید آنها از مجموعه کارآفرینی یادشده مقرر شد بستری برای به‌کارگیری متقاضیان اشتغال توسط مدیر مجموعه مهیا شود.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن