تهران
استاد علامهزاده در تعلیم هنر معرق سبک خاصی داشت
[ad_1]
به گزارش ایرنا از اعلام روز دوشنبه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، علیرضا زندوکیلی در این پیام بیان کرده است؛ این هنرمند صاحب سبک در معرق با برگزاری نمایشگاههای مختلف در بسیاری از کشورها علاوه بر معرفی فرهنگ و هنر ایرانی و ارائه آثاری ارزشمند، مشارکت خلاقانه و اخلاقی در فعالیتهای فرهنگی و هنری از جمله تعلیم هنر معرق تحت نظارت و سبک خاص خودش به نابینایان داشت که کارنامهای درخشان و نامی نیک از خود به یادگار گذاشت.
زندوکیلی در ادامه این پیام افزوده؛ اینجانب با تجلیل از یک عمر خدمات فرهنگی و هنری استاد علامهزاده به ویژه همکاری خالصانه و خدمات فرهنگی و هنری آن مرحوم با سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، ضایعه فقدان ایشان را به مردم هنردوست ایران، اصحاب فرهنگ و هنر، دوستداران و خانواده محترم آن مرحوم تسلیت میگویم و از درگاه خداوند متعال برای ایشان رحمت واسعه الهی و برای عموم بازماندگان صبر و اجر مسألت دارم.
صلاحالدین علامهزاده، استاد پیشکسوت و چهره ماندگار هنر معرق و استاد موسسه آموزش شهر ۳۱ مرداد در سن ۷۶ سالگی دارفانی را وداع گفت. او از چهرههای ماندگار هنری بود که طی همکاری با سازمانهای هنری از جمله سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، شاگردان متخصص بسیاری در حوزه هنر معرق در فرهنگسراهای شهر تهران تربیت کرده است.
از جمله فعالیتهای ماندگاری که این استاد فقید در دوران عمر هنری خود به سرانجام رساند، تعلیم هنر معرق به هنرجویان نابینا است که این کار در تاریخ هنر سابقه نداشت و آثار این هنرمندان نابینا تاکنون در نمایشگاههای متعددی به نمایش گذاشته شده و تحسین بینندگان را برانگیخته است.
علامهزاده سال ۱۳۲۴ در بابل به دنیا آمد و سال ۱۳۵۳ در رشته مهندسی بهداشت از دانشکده بهداشت دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد. او از طریق یکی از دوستانش با هنر معرق آشنا شد، تحت نظر اساتید مطرح آن زمان آموزش دید و به علت علاقه فراوان به این هنر تصمیم گرفت تدریس معرق را به عنوان شغل اصلی خود برگزیند.
علامهزاده نخستین کلاس آموزشی رسمی خود را سال ۱۳۷۰ با ۶ هنرجو در فرهنگسرای بهمن برگزار کرد و طی سه دهه، بیش از ۲۰۰ شاگرد پرورش داد که برخی از آنان امروز در زمره اساتید هنر معرق هستند.
منبع