اصفهان

اینفوگرافیک: سیب درختی، محصول شاخص کشاورزی استان اصفهان

[ad_1]

اصفهان-ایرنا- استان اصفهان با تولید سالانه ۲۵۰ هزار تن سیب درختی، در جایگاه چهارم کشور از نظر سطح کشت و تولید این محصول قرار دارد.

انواع سیب درختی تولیدی در استان اصفهان شامل ۹ هزار هکتار رقم رد، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار رقم گلدن، ۲هزار و ۵۰۰ هکتار سیب گلاب و ۲۰۰ هکتار نیز سایر ارقام جدید مانند فوجی و گالاست.

کشت و برداشت این محصول در استان اصفهان، با صادرات سالانه ۷۰ هزار تنی و ارزآوری معادل ۱۰۰ میلیون دلار، برای ۱۰هزار نفر به صورت مستقیم و برای پنج هزار نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

//عاطفه جعفری نژاد// 

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن