فارس

برداشت انجیر دیم در خفر آغاز شد

[ad_1]

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خفردر گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: برداشت انجیر دیم و آبی از سطح ۵۳۰۰ هکتار از انجیرستان‌های دیم و ۲۷۰هکتار انجیر آبی در شهرستان خفر آغاز شد  و تا پایان سال زراعی ادامه دارد.
ارسلان صالحی افزود: متوسط برداشت این محصول یک تن در هر هکتار است.
وی با بیان اینکه خفر دومین قطب تولید انجیر دیم در استان فارس است، اظهار کرد: در کاشت، داشت و برداشت این محصول به صورت فصلی برای ۱۵ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.
وی ابراز کرد: شیراز، تهران، اصفهان و کشورهای حوزه خلیج فارس، عمان ‌و قطر از جمله بازارهای فروش انجیر خفر است.
مدیر جهاد کشاورزی خفر بیان کرد: بخشی از این محصول به صورت تازه‌خوری و بخشی دیگر به صورت خشک به بازار عرضه و بخشی دیگر در صنایع تبدیلی مانند حلوا و کیک و کلوچه استفاده می‌شود.

به گفته وی روستای آبسرد، شاغون، اشکوری و کرفت از عمده روستاهای تولیدکننده انجیر دیم در شهرستان خفر است.

شهرستان خفر در فاصله ۱۰۹ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن