خوزستان

تاکستان‌های طبیعی شیمبار در اندیکا به بار نشست

[ad_1]

احمد طهماسبی روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: برداشت این محصول ارگانیک معمولا از نیمه آخر تیر توسط جوامع محلی آغاز و تا اوایل شهریور به طول می‌انجامد.

وی افزود: انگور شیمبار از نوع یاقوتی و دارای کیفیت مطلوب است که به دلیل ۱۰۰ درصد طبیعی بودن بسیار پر طرفدار است.

رییس اداره محیط زیست اندیکا ادامه داد: وسعت تالاب شیمبار حدود ۲ هزار هکتار است که حدود ۷۰۰ هکتار آن به تاکستان طبیعی اختصاص دارد.

وی گفت: برداشت این محصول توسط افراد بومی انجام و علاوه بر خود مصرفی، مازاد آن به بازار عرضه می‌شود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست اندیکا ادامه داد: با توجه به نقش بی‌بدیل جوامع محلی در حفظ و نگهداری از محیط زیست و تاثیر آنها در حفظ تنوع زیستی، از مردم و بهره برداران محلی درخواست می‌شود در نگهداری آن اهتمام ویژه داشته باشند و از هرگونه آسیب به تالاب خودداری کنند.

وی افزود: تالاب شیمبار یکی از بزرگترین تاکستان‌های طبیعی کشور را در دل خود جای داده و با گونه‌های مختلف گیاهی نقش مهمی در امرار معاش مردم منطقه ایفا می‌کند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست اندیکا گفت: پوشش عمده و غالب گیاهی در محدوده ۲ هزار هکتاری تالاب شیمبار درختچه‌های جاز، پده ، گز ، تمشک، زالزالک ، انگور وحشی یاقوتی است که حاکی از غنای طبیعی و تنوع گونه‌ای بالای این منطقه است.

منطقه حفاظت شده شیمبار ، کوهستانی و پوشیده از جنگل و مرتع است. این منطقه حدود ۵۴ هزار هکتار وسعت دارد.

اندیکا با سه بخش مرکزی، چلو و آبژدان درشمال شرق خوزستان قرار دارد.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن