تهران
تشکیل شورای فضای مجازی در قرارگاه فرهنگی نماز جمعه ضروری است
[ad_1]
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام رضا جوکار روز یکشنبه در نشست خبری که با اصحاب رسانه برگزار شد، ضمن اشاره به شرایط ویژه کشور بیان کرد: کشور به دلیل انتقال دولت در شرایط ویژهای قرار دارد که البته این روند به خوبی در حال انجام است.
وی یادآوری کرد: ۱۲ مرداد مراسم تنفیذ حکم رئیس جمهوری توسط رهبر معظم انقلاب است و مراسم تحلیف و سوگند رییس جمهوری منتخب در پیشگاه نمایندگان ملت را در ۱۴ مرداد پیش رو داریم.
جوکار افزود: در حال حاضر با هجمه شدید رسانهای علیه کشور روبه رو هستیم، البته ایران انقلابی ۴۳ سال درگیر هجمه رسانهای است اما از سال ۹۶ به بعد این موضوع به جنگ رسانهای مبدل شده چرا که امپراطور رسانهای دشمن در سطح جهان بر علیه ایران انقلابی با هدف فروریختن دیوار اعتماد ملت نسبت به حاکمیت فعال شده است.
امام جمعه شهرقدس با اشاره به حوادث اخیر خوزستان گفت: بین ۸۰ یا ۹۰ درصد پیامهای جعلی در فضای مجازی که مردم را تحریک به منظور آشوب های خیابانی کرده از سوی دشمنان انقلاب بوده چرا که همه کشورهای معاند در این جنگ رسانهای برای شکست این کشور دست به دست هم دادهاند.
جوکار در خصوص وظیفه و نقش فعالان فضای مجازی در گام دوم انقلاب تاکید کرد: در جنگ رسانهای امروز نیازمند عملیات مرصاد رسانهای هستیم و در این میدان جنگ باید فرمانده محور عمل کنیم و موقعیت شناس باشیم؛ به بیان دیگر شبکهای متحد و منسجم را تشکیل دهیم.
وی عنوان کرد: نماز جمعه اصلیترین تریبون حاکمیت اسلامی برای بیان اهداف، دیدگاه و موازین حکومت اسلامی و متعلق به مردم انقلابی است که باید یک شبکه منسجم و متحد در این قرارگاه تحت عنوان شورای فصای مجازی شکل گیرد.
امام جمعه شهرقدس با تاکید بر بازشماری صندوقهای مورد اعتراض عنوان کرد: بازشماری صندوقهای مورد اعتراض حق طبیعی نامزدها است و ۴۰ درصد صندوقها تا به الان با حضور نماینده هیات مرکزی، نماینده دادستان و دیگر مسئولان بازشماری شده است و هرچه نتیجه بازشماری قطعی شود همان را باید مبنا قرار دهیم.
جوکار اظهار داشت: در انتخابات ۱۴۰۰ با تمام مشکلات موجود، ملت ایران پیروز میدان بودند و هیچ وقت میانگین مشارکت ۱۰۰ درصدی نبوده بلکه در طول ۴۲ سال گذشته میانگین ۶۷ درصد بوده و باتوجه به شیوع ویروس کرونا کاهش ۱۰ تا ۴۰ درصدی مشارکت، طبیعی است.
وی ادامه داد: با در نظر گرفت حداقل میزان کاهش یعنی ۱۰ درصد آمار مشارکت امسال به ۶۰ درصد نیز میرسید؛ هرچند نارضایتی از برخی مسئولان در این میزان بیتاثیر نبود و با این اوصاف ملت ایران نه تنها در مشارکت عقب نماندهاند بلکه نقششان را به خوبی ایفا کردند.
وی با بیان اینکه شنبه بعد از انتخابات به شنبه رفاقت تبدیل شد، گفت: تلاش دشمنان برای مشارکت حداقلی و تحریم انتخابات میسر نشد و برخلاف تصورشان که تشکیل فضای ۲ قطبی در کشور بعد از انتخابات بود، شنبه بعد از انتخابات به شنبه رفاقت تبدیل شد.
جوکار اظهار داشت: در این دوره رییس جمهوری مومن و انقلاب روی کار میآید که خسارتهای گذشته را جبران خواهد کرد همچنین در این دوره شاهد هماهنگی کاملی بین قوای سه گانه هستیم که این رویکردی جدید و برگشتن به اصل انقلاب است.
منبع