اصفهان

جایزه دکتر برنجکوب به واحد فناور برتر در امنیت اطلاعات اعطا شد

[ad_1]

مرحوم مهدی برنجکوب، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و از پیشگامان توسعه دانش و فناوری بومی رمزنگاری و “امنیت فضای تبادل اطلاعات” (اَفتا) در کشور بود که سال ۱۳۹۶ پس از تحمل یک دوره بیماری درگذشت.

به گزارش ایرنا، مراسم اعطای جایزه دکتر مهدی برنجکوب عصر پنجشنبه همزمان با اختتامیه هجدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران در دانشگاه اصفهان برگزار و شرکت ” ایده پژوهان اسپادانا ” از اصفهان به عنوان واحد فناور برتر در زمینه امنیت فضای تبادل اطلاعات موفق به دریافت این جایزه شد.

مسوول اجرایی رویداد جایزه دکتر مهدی برنجکوب در این مراسم گفت: این جایزه با هدف گرامیداشت یاد مرحوم برنجکوب که عضو موسس و موثر انجمن رمز ایران و پاسداشت خدمات ارزنده او در زمینه امنیت فضای تبادل اطلاعات (افتا) به شرکت فناور برتر اعطا شد.

سیدمحمد دخیل علیان افزود: پس از فراخوان اعلام شده برای این رویداد، ۶ شرکت فناور واجد شرایط شدند که پس از مصاحبه حضوری و غیر حضوری و داوری صورت گرفته سه شرکت به مرحله نهایی رسیدند که در نهایت از میان آنها شرکت برگزیده امروز تجلیل شدند.

وی معیارهای ارزیابی در این رویداد را نوآوری محصول، تحقیق و توسعه، سیستم ها، ساختار مدیریتی و مدل کسب و کار عنوان و اضافه کرد: رویداد سالانه اعطای “جایزه فناوری مرحوم دکتر مهدی برنجکوب در صنعت افتا” به ابتکار چند نهاد از جمله شهرک علمی و تحقیقاتی استان، دانشگاه صنعتی اصفهان و انجمن رمز ایران و همچنین خانواده او و شرکت پایه گذاری شده توسط مرحوم برنجکوب، برگزار شد.

معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خاطرنشان کرد: در این رویداد، دستاوردهای نوآورانه تیم‌ها و شرکت‌های نوپای فناور(استارتاپ) در بخش افتا ارزیابی و به شرکت برگزیده جایزه نقدی و تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری اعطا شد.

وی دیگر اهداف این رویداد را گسترش فعالیت تیم‌های فناور و شرکت‌های نوپا در صنعت افتا، تقویت روحیه کارآفرینی و تشویق دانشگاه‌ها به پژوهش‌های کاربردی قابل استفاده، تولید محصولات و خدمات نوآورانه در صنعت افتا و حرکت به سمت خودکفایی و صادرات در صنعت یاد شده عنوان کرد.

 هجدهمین دوره کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران پس از ۲ روز برگزاری با اعطای جایزه دکتر برنجکوب و معرفی مقاله ها و پایان نامه های برتر در زمینه امنیت اطلاعات و رمزشناسی  امروزبه کار خود پایان داد.

این کنفرانس با هدف هم‌افزایی دانش پژوهشگران و صنعتگران حوزه امنیت اطلاعات و رمزشناسی و نیز انتشار یافته‌های جدید در این زمینه توسط دانشگاه اصفهان و از طریق فضای مجازی برگزار شد و از پنج سخنرانی کلیدی، سه سخنران از خارج کشور و از دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند، پوردو امریکا و لوون بلژیک بودند.

۲۸ مقاله در زمینه‌های مختلف مانند مبانی رمزشناسی، پیاده‌سازی الگوریتم‌های رمزنگاری، امنیت شبکه، امنیت رایانش، نهان‌سازی اطلاعات و جرم‌یابی در فضای مجازی در این رویداد علمی ارائه و سه کارگاه آموزشی با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها و شرکت‌های خصوصی داخل و خارج کشور با هدف ارتباط هرچه بیشتر صنعت و دانشگاه برگزار شد.

امروزه فضای تولید و تبادل اطلاعات شامل اطلاع‌رسانی، داده‌ورزی، ارائه خدمات، مدیریت و کنترل و ارتباطات از طریق سازوکارهای الکترونیکی و مجازی است.

این فضا در معرض آسیب‌ها و تهدیدهای گوناگونی نظیر ارتکاب جرائم سازمان‌یافته، تخریب بانک‌های اطلاعاتی، حملات مُختل‌کننده‌ خدمات، جاسوسی، نقض حریم خصوصی و نقض حقوق مالکیت معنوی است به همین دلیل پرداختن به امنیت این فضا به‌عنوان یک ضرورت و اولویت کشور تلقی می‌شود.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن