تهران
خسارت آتش سوزی در اموال تملیکی استان تهران۳۲۷ میلیارد تومان برآورد شد
[ad_1]
سید حسین میرمعینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۴ تیر ماه در ساعت ۱۸:۴۹ طبق ثبت دوربین های مدار بسته سازمان، اولین شعله آتش به اندازه یک شعله فندک، در انبار شماره ۵ که کالاهایی از جمله مواد غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی بوده است به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه این آتش سوزی۲ ساعت بعد از پلمب کامل انبار رخ داده است، ادامه داد: کالاهایی که در انبار شماره ۵ بوده اند از جمله کالاهایی نبودند که ارزش چندانی داشته باشند.
میرمعینی گفت: با اقدامات فوری که در حین آتش سوزی انجام شد، از آسیب رسیدن به حدود ۷۰ درصد اموال بیت المال جلوگیری شد.
وی در خصوص رسیدگی به پرونده های کالاهای قاچاق نیز بیان کرد: در سالهای گذشته به میزان ۵۰ درصد پروندهها تعیین تکلیف شده است، اما در سال ۹۹ نسبت به ۹۸، حدود ۹۵ درصد پروندهها تعیین تکلیف شده است.
رشد ۸۰ درصدی فروش کالاهای اموال تملیکی
مدیر جمع آوری و فروش سازمان اموال تملیکی استان تهران گفت: در سال ۱۴۰۰، ۱۶ هزار و ۴۷۶ پرونده تعیین تکلیف شد و شاهد رشد ۲۶ درصدی بودیم. میزان فروش در سال ۹۹، ۲۹۱ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۰ به ۵۲۲ میلیارد تومان افزایش یافته و رشد ۸۰ درصدی را داشته است.
وی ادامه داد: میزان تعیین تکلیف کالاهای قاچاق ۱۷ درصد و تعیین تکلیف کالاهای متروکه حدود ۱۳۳ درصد بوده است؛ بنابراین سازمان اموال تملیکی رویکرد خود را به سمت کالاهای رسوبی گمرک برده است.
میر معینی درباره میزان خودروهای رسوبی نیز با بیان اینکه خودروهای زیر ۲ هزار و ۵۰۰ سی سی که رای قضایی برای آنها صادر نشده یکهزار و ۴۶۳ خودرو است، اذعان داشت: همچنین ۳۵۲ خودروی زیر ۲ هزار و ۵۰۰ سی سی و ۳۶۰ خودرو نیز بالای ۲ هزار و ۵۰۰ سی سی و در مجموع ۲ هزار و ۲۰۰ خودرو در انبار موجود است.
وی با اشاره به تمام مشکلاتی که طی دو سه سال اخیر متوجه سازمان اموال تملیکی بوده است، بیان کرد: عملکرد ما از سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، حدود ۳۰۰ درصد رشد داشته است. همچنین در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸، تقریبا ۱۷۶ درصد رشد و در چهار ماهه ابتدای سال ۱۴۰۰، ۸۰ درصد رشد ثبت شده است.
میرمعینی با توجه به اقدامات سازمان اموال تملیکی استان تهران در راستای حمایت از تولید گفت: سازمان کالاهایی که به تولید و رونق تولید در کشور آسیب می رساند را به شرط صادرات به فروش می رساند.
میرمعینی با بیان اینکه فروش سیگار و کالاهای دخانی در گذشته به شرط صادرات بوده است، افزود: از ابتدای امسال برای صیانت از تولید در خصوص این کالاها برای انهدام آن ها کارسازی شده است و حتی یک نخ سیگار به فروش نمی رسد.
به گفته وی کالاهایی که جنبه تولیدی دارند تحت هیچ شرایطی در مزایده ها اعلام نمی شود، سیاست سازمان در این خصوص این است که کالاها به دست تولید کننده ها برسد.
منبع