تهران

روی خط پایتخت؛ کاهش هزار تنی پسماند تر در منطقه ۱۷

[ad_1]

محمد رضا افخم روز سه شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: از اواسط سال گذشته تاکنون میزان جمع آوری پسماند تر از میانگین ۶ هزار تن به ۵ هزار تن در هر ماه کاهش به دنبال داشته است.

وی افزود: افتتاح مرکز گلماند در ماه های اخیر عاملی شده تا شهروندان منطقه توجه بیشتر به موضوع تفکیک پسماند در مبدا انجام دهند و این تفکیک پسماند کاهش پسماند تر را به دنبال آورده و این در حالی است که به دلیل ویروس منحوس کرونا برگزاری جلسات و آموزش های شهروندی در این حوزه کاهش پیدا کرده است، اما با این وجود شاهد مشارکت مناسب شهروندان منطقه ۱۷ در حوزه تفکیک پسماند هستیم.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۷ به میزان پسماند خشک جمع آوری شده از سوی شهرداری منطقه اشاره کرد و گفت: میزان پسماند خشک جمع آوری شده قبل از نیم سال گذشته در روز میانگین  ۱۰ تن صورت می گرفت که این روزها  این رقم به طور متوسط  ۱۵ تن در روز رسیده است، به عبارتی افزایش درصد تفیکیک چشم گیری صورت گرفته است.

افخم خاطرنشان کرد: بیشترین پسماندهای خشک جمع آوری شده توسط مراکز و ناوگان خودروی اداره مدیریت پسماند شهرداری منطقه ۱۷ نشان می دهد نان خشک، کاغذ، کارتون بیشترین نوع مواد را در بردارند و فلزات به عنوان کمترین مواد بازیافتی در این منطقه است.

وی ادامه داد: اجرای دقیق طرح کاپ، طرح شنبه های بدون پسماند، هوشمند سازی جمع آوری پسماند در غرفه ها و استقبال شهروندان از این طرح ها از مهم ترین دلایل کاهش پسماند تر است.

پروژه  ۳۵ متری شهید افتخاری در شمال تهران به بهره برداری رسید

شهردار منطقه یک اعلام کرد: پروژه ۳۵ متری شهید افتخاری با تلاش مدیریت شهری بعد از  ۷ سال با اتصال به بزرگراه امام علی (ع) جنوب با حضور شهردار تهران به بهره برداری رسید.

سید حمید موسوی در مراسم بهره برداری از پروژه ۳۵ متری شهید افتخاری که با حضور پیروز حناچی شهردار تهران،صفا صبوری معاون فنی و عمران شهرداری تهران، حمزه‌ای رییس سازمان بازرس شهرداری تهران، معاونین منطقه یک، خانواده معظم شهدا، جمعی از شهروندان، شورایاران و معتمدین محل برگزار شد اظهار داشت: پروژه خیابان ۳۵ متری شهید افتخاری به عنوان یکی از پروژه های اولویت دار و شاخص تهران بزرگ و بزرگ ترین پروژه ترافیکی شمال تهران به شمار می آید که با هدف ساماندهی ترافیکی، تسهیل در تردد وسایل نقلیه و دسترسی محلی با رفع معارضین ملکی تکمیل و  به بزرگراه امام علی (ع) جنوب متصل شد.

وی گفت: با اتمام این پروژه محدوده شرق منطقه یک از بن بست ترافیکی خارج و دسترسی ساکنان محدوده های دارآباد، نیاوران و آجودانیه به شبکه بزرگراهی امام علی(ع)، شهید صیاد شیرازی، بخش های مرکزی و جنوبی تهران با سهولت بیشتر انجام می شود

موسوی تصریح کرد: اجرای این مسیر از خیابان شهید پور ابتهاج تا پل ارتش به طول ۲.۵ کیلومتر و عرض ۳۵ متر و بخش هایی از آن به متراژ  حدود ۲۷ هزار متر مربع معارض ملکی بوده است که آزاد سازی شد و پروژه با هزینه ی تقریبی ۶۸۰ میلیارد ریال به اتمام رسید.

روی خط پایتخت؛ کاهش هزار تنی پسماند تر در منطقه ۱۷

همراهی نانوایی‌های منطقه ۲ با کمپین نه به کیسه پلاستیکی

سرپرست معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه ۲ از اجرای ویژه برنامه‌های فرهنگی و آموزشی روز بدون کیسه پلاستیکی در نانوایی‌ها، فروشگاه شهروند و بازارهای تره بار خبر داد.

کاظم داودی با اشاره به تاثیر گذاری کیسه‌های پلاستیکی در آلودگی زیست محیطی گفت: به منظور تغییر سبک زندگی شهروندان در راستای کاهش استفاده از ظروف یکبار مصرف پلیمری و کیسه‌های پلاستیکی، برنامه‌های آموزشی و فرهنگی همزمان با هفته بدون نایلکس اجرا می‌شود.

وی افزود: بدین منظور تعدادی از نانوایی‌های منطقه با پیوستن به کمپین نه به کیسه پلاستیکی به عنوان نانوایی دوستدار محیط زیست فعالیت می‌کنند.

داودی اظهار داشت: این برنامه‌ها با مشارکت اداره آموزش و مشارکت شهروندی، اداره محیط زیست و مدیریت پسماند منطقه در بازارهای میوه و تره بار، فروشگاه‌های شهروند و نانوایی‌ها درحال برگزاری است.

وی با بیان اینکه جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای و ظروف گیاهی  به جای کیسه‌ها و ظروف یک بار مصرف مبحث مورد تاکید در برنامه‌های آموزشی و فرهنگی است گفت: در همین راستا با استقرار ایستگاه اطلاع رسانی و آموزشی و توزیع کیسه‌های پارچه‌ای، از شهروندان دعوت می‌شود تا در حفاظت از محیط زیست مشارکت کنند.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۲  افزود: به منظور فرهنگسازی حفاظت از محیط زیست، مردان نقره‌ای با حضور در محله صادقیه از شهروندان دعوت کردند تا با نه به کیسه پلاستیکی، در حفظ محیط زیست نقش آفرین باشند.

وی انجام تبلیغات محیطی و اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی با بهره‌گیری از ظرفیت مجازی را از دیگر برنامه‌های اجرایی برشمرد و افزود: به منظور آگاه‌سازی شهروندان در رابطه با مخاطرات استفاده از کیسه‌های یکبار مصرف پلاستیکی و نهادینه‌ساختن الگوهای فرهنگی در زمینه کاهش استفاده از این مواد برنامه‌های آموزشی و فرهنگی‌ و مسابقات اجرا شد.

روی خط پایتخت؛ کاهش هزار تنی پسماند تر در منطقه ۱۷

تدارک برنامه های زیست محیطی و آموزشی در هفته بدون نایلکس

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۹ اعلام کرد: برنامه های آموزشی و فرهنگی این منطقه به مناسبت هفته بدون نایلکس با محوریت کاهش استفاده از پلاستیک و حفظ حیات محیط زیست تشریح شد.

مجید صبوری در تشریح مهمترین اقدامات اجرایی این هفته از اجرای برنامه های آموزشی در اماکن عمومی با هدف کاهش استفاده از کیسه های پلاستیکی خبر داد و گفت: در همین راستا آموزش هایی در خصوص مضرات استفاده از نایلکس برای سلامت محیط زیست و تشویق به استفاده از کیسه های پارچه ای در فروشگاه شهروند خانی آباد نو و میدان میوه و تره بار پونه همراه با توزیع کیسه های پارچه ای و بروشورهای آموزشی تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به برگزاری برنامه های آموزشی ویژه گروه های سنی مختلف در این هفته افزود: به منظور توسعه آموزش های محیط زیستی ضمن استفاده از بستر فضای مجازی و آموزش های آنلاین در شبکه آموزش دانش آموزی شاد، موشن گرافی های زیست محیطی نیز در تلویزیون های شهری محدوده منطقه پخش می شود.

معاون شهردار منطقه ۱۹ ادامه داد: در طول این هفته اقلام مختلف محیط زیستی از جمله ساک دستی پارچه ای، قمقمه آب و کیسه های زباله زیست تجزیه پذیر نیز به شهروندان اهدا و کیسه های پارچه ای بین اصناف دوستدار محیط زیست نیز توزیع می شود.

این مسئول پاکسازی نمادین یکی از بوستان های شاخص منطقه را  از برنامه های مشارکتی هفته بدون نایلکس اعلام کرد که با همکاری دوستداران محیط زیست و اعضای کانون های محیط زیست محلات در بوستان بزرگ ولایت اجرا خواهد شد.

صبوری با اشاره به تدارک برنامه های هفته بدون نایلکس تا ۲۵ تیر ادامه داد: اجرای برنامه های آموزشی با هدف ترغیب شهروندان به استفاده از ظروف پایدار و سازگار با محیط زیست و کاهش استفاده از ظروف و کیسه های پلاستیکی در خانه محیط زیست منطقه، آموزش نحوه دوخت کیسه های پارچه ای در منزل توسط دبیر کانون محیط زیست محله شریعتی جنوبی، فضاسازی محیطی و اکران بنرهای تبلیغاتی در فضاهای عمومی از دیگر برنامه های مناسبتی هفته بدون نایلکس محسوب می شوند.

روی خط پایتخت؛ کاهش هزار تنی پسماند تر در منطقه ۱۷

عدالت عمرانی و توسعه متوازن در منطقه ۱۸ تهران

شهردار منطقه ۱۸ در تشریح عملکرد عمرانی و زیرساختی دوران تصدی خویش گفت: عملیات اجرایی حوزه های ستادی منطقه ۱۸ از دی ماه ۱۳۹۶ لغایت تیرماه ۱۴۰۰ در پروژه هایی همچون بهسازی کندروهای بزرگراه آزادگان،   احداث بخشی از پروژه بزرگراه بروجردی و رفع معارضین ملکی و تاسیساتی، روکش مکانیزه آسفالت آزادگان، پیاده راه پروژه حضرت زهرا (س) “، پارکینگ شهید باقری، حوزه علمیه المهدی (عج)، سوله بحران صادقیه، سوله سلطانی،   بهره برداری کانال های شماره ۱، ۲ و ۳ آزادگان و رودخانه کن بالغ بر ۵۱۰۰ میلیارد تمرکز داشته است که با توجه به تامین و تخصیص بودجه مناسب پروژه های مورد نظر مطابق زمانبندی تکمیل و پیشرفت داشته اند.

سید محمد فیاض تاکید کرد: کل اعتبارات ابلاغی منطقه ۱۸ در سرفصل های متعدد تخصیص داده می شوند که حوزه فنی و عمرانی با در اختیار داشتن بیش از ۷۵ درصد این اعتبارات در اولویت توسعه قرار دارد که اعتبار ابلاغی حوزه فنی و عمرانی منطقه نسبت به اعتبار ابلاغی سایر حوزه های فنی و عمرانی مناطق ۲۲ گانه در رتبه دوم است.

وی تاکید کرد: با پیگیری های انجام شده و با توجه به اهمیت آسفالت معابر شهری، در ۱۲۰ معبرمنطقه  بالغ بر ۱۳۰ هزار تن  آسفالت پخش شده که در صورت ادامه با همین روند قطعا رشد قابل توجهی نسبت به تمامی سال های گذشته را تجربه خواهیم کرد، شایان توجه است که از مجموع مساحت کل معابر منطقه، در ۱۶ درصد معابر آسفالت بصورت مکانیزه و لکه گیری پخش شده است.

فیاض در تشریح پروژه عمرانی بزرگراه شهید بروجردی گفت: این پروژه که ساخت آن از سال های گذشته در منطقه آغاز شده بود، با پیشرفت خوبی در حال تکمیل است و تا مرداد ماه بخشی از آن برای استفاده شهروندان به بهره برداری می رسد، با توجه به اهمیت توجه به  نقاط پرتردد در منطقه ۱۸ شهرداری تهران به ویژه محدوده بازار آهن و تسهیل تردد ساکنین منطقه نیاز به احداث راه های شریانی و بزرگراه ها در این منطقه احساس می شد و بر اساس اسناد بالادستی طرح بزرگراه ۷۶ متری شهید بروجردی (سعید آباد) به طول تقریبی ۵ کیلومتر و ۶ تقاطع غیر همسطح در دستور کار قرار گرفت.

فیاض، هدف اصلی ازساخت این بزرگراه را کاهش حجم ترافیکی منطقه ۱۸ تهران با احداث تقاطع های غیرهمسطح و کندروهای بزرگراه، اتصال ترافیکی برون شهری از جنوب به شمال و غرب و مرکز شهر و در نتیجه کاهش زمان سفر عنوان کرد. ایجاد فرصت های بسیار خوب انتفاعی و غیر انتفاعی کلیه ذینفعان، جمع آوری آب های سطحی از جاده قدیم کرج تا سعید آباد به مسیل کن، تامین دسترسی کاربری از طریق کوتاهترین مسیر به فرودگاه امام خمینی (ره)، کاش آلودگی محیطی و صوتی، کاهش مصرف سوخت از جمله اهداف اجرای این پروژه است.

وی، کمک به بازسازی بافت فرسوده شهری و ارتقاء خدمات شهری به شهروندان،   کاهش موانع توسعه شهری و محدودیت های ترافیکی و ارتقاء کیفیت زندگی در منطقه را از دیگر اهداف این پروژه دانست. دسترسی به بازار آهن و سهولت در تردد ماشین آلات سنگین در منطقه و تامین دسترسی کاربری از طریق کوتاه ترین مسیر به فرودگاه امام خمینی (ره) را از ویژگی های شاخص این پروژه است. در ادامه مسیر پروژه ملک معارض شاخص خریداری می شود تا بخشی از آن برای احداث پروژه مورد استفاده قرار گیرد و بخش دیگر به عنوان بوستان برای شهروندان حفظ شود.

شهردار منطقه ۱۸ در ادامه ضمن توضیح وضعیت پیشرفت پروژه ها در منطقه ۱۸ گفت: از نخستین روز قبول مسئولیت در خدمت به مردم شریف منطقه ۱۸ تهران در کسوت شهردار منطقه با برنامه ریزی چند وجهی سعی کردیم تا توسعه متوازن شهری با پراکندگی نقطه ای مناسب را در توزیع پروژه ها در دستور کار قرار دهیم؛ در تمامی نواحی و محلات منطقه ۱۸ پروژه اجرایی داشته ایم و توسعه متوازن در منطقه اجرایی شده است.

وی تاکید کرد: در منطقه ۱۸ با تعداد ۶۶ پروژه به لحاظ تعداد پروژه رتبه پنجم را در بین مناطق شهرداری تهران کسب کرده ایم که حجم شش درصدی از کل را شامل می شود. پروژه های مدیریت شهری منطقه در راستای توسعه محله با رتبه ششم از کل شهرداری تهران رتبه بسیار مناسبی را به خود اختصاص داده است.

فیاض در ادامه یاد آور شد: در اجرای پروژه ها ۶۶ درصد از حجم کل ۶۹ میلیارد تومان پیشرفت فیزیکی داشته ایم که با توجه به حجم بالای پروژه ها میزان ۶۶ درصد در این آمار عدد قابل قبولی است اما جای کار و تلاش بیشتر دارد. در حوزه پیشرفت فیزیکی در رتبه نهم در مناطق شهرداری هستیم که به نسبت میانگین ۶۶ درصد منطقه ۱۸، عدد میانگین کلیه مناطق شهرداری تهران  ۵۸ درصد است.

مدیر ارشد شهری منطقه ۱۸ در تشریح تفکیکی پروژه ها بر اساس ماموریت سازمانی مدیریت شهری گفت: در حوزه امور فرهنگی و اجتماعی با  ۵۷ درصد، ترافیک و حمل و نقل با ۸۸ درصد، عمران و فنی ۷۷ درصد، خدمات شهری و محیط زیست ۵۳ درصد، شهرسازی با ۷۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته ایم.

وی در تشریح آخرین وضعیت پروژه بزرگ شهری باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: این پروژه بر فراز خط راه آهن تهران – تبریز در محدوده مناطق ۱۷ و ۱۸ شهر تهران واقع شده و پروژه  باغ راه بر اساس خواسته‌های ساکنان جنوب پایتخت طراحی شده و موجب کاهش آسیب های اجتماعی در این مناطق می‌شود،   باغ راه یکی از پروژه‌های مهم مدیریت شهری پایتخت است که علاوه بر تاثیرات مثبت فرهنگی در مناطق کم برخوردار شهر تهران می تواند در رونق گردشگری شهری نیز تاثیرگذار باشد.  

وی افزود: اجرای پروژه باغ راه در راستای  “تهران شهری برای همه” و برای کاهش شکاف اجتماعی و حرکت به سوی بالا بردن سرانه فرهنگی و رفاهی مناطق ۹، ۱۷ و ۱۸ شهر تهران در دستور کار مدیریت شهری تهران قرار گرفت که با توجه به اینکه از طول مسیر ۹ کیلومتری آن، حدود ۶ کیلومتر در منطقه ۱۸ شهرداری تهران واقع است، مسئولیت مدیریت شهری منطقه ۱۸ در به ثمر رساندن آن بسیار حیاتی و مهم بوده است.

مدیر ارشد شهری منطقه ۱۸ گفت: استخوان بندی اصلی پروژه شامل گستره های فرهنگی، تفریحی، گردشگری، تفریحی و تجاری-تفریحی با ۹۱ درصد فضای سبز و فضای باز در مناطق یاد شده است. این پروژه یکی از منحصر به فردترین پروژه‌های شهری در جنوب تهران است که به بهبود فضای شهری در این مناطق کمک قابل توجهی می کند.

 فیاض گفت: اولویت حرکت‌ در باغ راه حضرت فاطمه (س) با پیاده و سپس دوچرخه است که به دلیل سرعت و سهولت حرکت در سرتاسر مسیر، قلمرو زندگی عمومی شهری، مفهوم امنیت را گسترش می‌دهد. در این طرح ۲۲ کوشک (عمارت کلاه فرنگی : کیوسک بزرگ) به عنوان ایستگاه دوچرخه، موزه، مراکز فرهنگی، فضای تجاری، مراکز اختصاصی بانوان و غیره در فضای سبز طراحی شده است. شایان ذکر است از تعداد ۲۲ کوشک کل باغ راه ، تعداد ۱۵ عدد آن در محدوده منطقه ۱۸ واقع شده است که جانمایی کوشک های این پروژه در مجاورت نهادهای خدمات رسان عمومی، آتش نشانی، اورژانس، درمانگاه، پاسگاه انتظامی و کلانتری اطراف پروژه  بوده است  که از این حیث نیز شاخص می باشند.

شهردار منطقه ۱۸ تهران گفت: این پروژه پس از انتقال خط راه آهن تهران-تبریز به زیر زمین در سال ۹۳، روی بام این تونل در محدوده‌ای به طول تقریبی ۹ کیلومتر و کشیدگی شرقی-غربی از میدان شهدای مدافع حرم تا دره رود کن و عرض متوسط ۳۰ متر با وسعت حدود ۲۷ هکتار تعریف شده است که با احتساب فضای بین جداره ساختمان های شمالی تا جنوبی طرح و خیابان‌های موجود این محدوده، در مجموع به حدود ۵۰ هکتار در فازهای بعدی افزایش پیدا کرد.

محافظت عرصه های جنگلی منطقه ۴ از آتش سوزی های احتمالی

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ تهران از اقدامات پیشگیرانه این منطقه جهت مقابله با آتش سوزی های احتمالی در عرصه های جنگلی و فضاهای سبز شهری در فصل گرم سال خبر داد.

مجید رجبی در این باره گفت: افزایش دما، وزش بادهای گرم و عوامل انسانی مهمترین عوامل آتش سوزی ها در عرصه های جنگلی است که با ایجاد کمربند حفاظتی و خطوط آتش از توسعه حریق حدود  ۲۰۱ هزار مترمربع در عرصه های جنگلکاری جلوگیری خواهد شد.

وی افزود: حذف علفهای هرز و عملیات خشکه زنی به متراژ  تقریبی ۴۴۱ هزار مترمربع ، تأمین بیش از ۲۶۰ کپسول آتش نشانی ، افزایش گشت های موتور سوار در عرصه های جنگلکاری از جمله اقدامات پیش بینی شده در تابستان امسال است.

معاون خدمات شهری منطقه ۴ در ادامه گفت:  مناسب سازی  معبر ها و اراضی سبز و تسطیح آن ها به منظور تردد خودروهای اطفاء حریق ، تکمیل ظرفیت مخازن آب و آماده نگهداشتن تانکرهای آب و بازسازی ۶۶ هزار مترطول از انهار و جمع آوری ضایعات از دیگر اقدامات این طرح است.

رجبی در پایان با توجه به نقش آموزش در جلوگیری از حوادث احتمالی گفت: آموزش نیروهای پیمانکاری و اجرایی بمنظور آشنایی با اقدامات اولیه در مقابله به موقع و مؤثر با آتش سوزی یکی از اقدامات پیشگیرانه و الزامی در این عملیات محسوب می شود.

بهسازی و بازپیرایی خیابان مجاهدین اسلام

شهردار منطقه ۱۲ از بهسازی و بازپیرایی خیابان مجاهدین اسلام به منظور بهبود سیمای شهری و افزایش سرانه فضای سبز در این خیابان خبر داد.

علی‌محمد سعادتی، با تأکید بر اینکه مشخص‌ترین جنبه زیبایی‌شناسی شهر، منظر و سیمای بصری آن است، گفت: از مهم‌ترین عوامل بهبود سیمای شهری، افزایش فضای سبز متناسب با اقلیم منطقه‌ای است که هم سبب افزایش زیبایی و هم بهبود کیفیت هوا می‌شود و به همین منظور بهسازی و بازپیرایی خیابان مجاهدین اسلام در دستور کار قرار گرفت.

وی کوچه‌ها و خیابان‌های منطقه ۱۲ را به عنوان منطقه تاریخی قلب طهران، سمبلی از هویت بصری شهر تهران خواند و افزود: از آنجا که در این منطقه به دلیل تراکم کالبد شهری، ایجاد فضای سبز، کار دشواری است، مدیریت شهری در این منطقه از هر فرصت و فضایی برای بالابردن سرانه فضای استفاده خواهد کرد که اقداماتی نظیر بازپیرایی خیابان مجاهدین اسلام از این دست است.

شهردار قلب طهران در توضیح اقدامات انجام‌شده در این خیابان گفت: طول فضای سبز ایجادشده، ۷۸۰ متر، مساحت فضای ایجادشده، ۶۶۵ مترمربع و مقدار لوله‌گذاری برای آبیاری مکانیزه، ۸۵۶ متر طول بوده؛ همچنین قراردادن ۴۲۹۰ گلدان درختچه تزئینی، نصب ۷۰ پایه‌چراغ تزئینی و کاشت ۶۰ اصله درخت یاس هلندی به همراه رنگ‌آمیزی ۱۸۰۰ مترمربع استوپر، کافوی برق و مخابرات و علائم راهنمایی و رانندگی از جمله اقدامات انجام‌شده در این پروژه بوده است.

به گفته وی پروژه بهسازی و بازپیرایی خیابان مجاهدین اسلام از ۱۵ خرداد شروع شده و ابتدای مردادماه به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.

خیابان مجاهدین اسلام، خیابانی قدیمی در منطقه ۱۲ تهران و یکی از نقاط اتصال مرکز به شرق تهران است. این خیابان از باختر به خیابان و میدان بهارستان و از خاور به خیابان ۱۷ شهریور و میدان شهدا محدود می‌شود. چهارراه آب‌سردار، خیابان ایران، بیمارستان‌های شفا یحیائیان و معیری، هیأت فاطمیون تهران، برج‌های مسکونی بهنام، ساختمان شهرداری منطقه ۱۲ و ساختمان مجلس شورای اسلامی در این خیابان هستند.

سنگدال های بتنی در انهار خیابان میرداماد نصب شد

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۳ گفت: به منظور رفع نقاط آبگیر، افزایش ضریب ایمنی و بهداشت معابر، مسدود ساختن راه های دسترسی جانوران موذی و پیشگیری از انتشار آلودگی، انهار خیابان میرداماد به وسیله سنگدال های بتنی پوشانده شد.

سید محمد رضا موسوی ، جوی آب و کانال‌ها را عنصری اجتناب ناپذیر معابر برشمرد و گفت: این عملیات برای هدایت آب‌های سطحی و باران‌های سیل آسا انجام می‌شود تا از آبگرفتگی هایی که منجر به مختل شدن زندگی شهروندان می شود، پیشگیری کند.

معاون شهردار منطقه ۳ بیان کرد: از آنجایی که انهار آب دارای عمق قابل توجهی هستند بنابراین ایمن سازی آن برای شهروندان همواره دغدغه مجموعه شهرداری این منطقه بوده است که در همین راستا اقدام به نصب سنگدال‌های بتنی پیش تنیده کرده که جزو مصالح نوین و روز دنیا است.

وی ابراز کرد: سنگدال ها با ماشین آلات مکانیکی قابل جابجایی هستند و در صورت انسداد انهار یا ایجاد مشکلات دیگر قابلیت جابجایی را دارند.

موسوی تاکید کرد: در حال حاضر همه  انهار منطقه شناسایی و در صورت نیاز به نصب سنگدال در فهرست اجرای این طرح قرار گرفته اند.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن