آذربایجان شرقی
سالانه ۱۸ هزار تن برنج در میانه برداشت میشود
[ad_1]
شهرام ایرانی پور روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه برنج محصولی استراتژیک و پردرآمد بوده و در اراضی آبرفتی کشت میشود، گفت: محصول تولیدی برنج شهرستان از عطر و طعم و کیفیت بالا برخوردار بوده و در انواع گرده محلی، علی کاظمی، حسن سرا، هاشمی و گیلانه از ۱۵ اردیبهشت به مدت یک ماه کشت می شود.
وی، توجه کشاورزان به توصیه های کارشناسان جهاد کشاورزی را سبب حفاظت از منابع آب و خاک و کشاورزی حفاظتی عنوان کرد و افزود: زمان مصرف و میزان کودهای شیمیایی در کشت محصول برنج از اهمیت بالایی برخوردار است و با تغییر زمان میزان کود مصرفی، می توانیم محصولی با کیفیت تر تولید کنیم.
ایرانی پور همچنین با بیان اینکه از هر هکتار بیش از سه تا چهار تن برنج برداشت و برای چهار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال زایی می شود، درآمد ناخالص از تولید محصول را بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بر ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی محصول برنج از جمله آرد برنج، روغن برنج و بسته بندی برنج و بسته بندی سبوس برنج تاکید کرد و گفت: از سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این حوزه ها دعوت می کنیم و برای هر گونه حمایت از آنان آماده هستیم.
منبع