اصفهان

سهم آرد در پخت بی‌کیفیت نان ۵۰ درصد است

[ad_1]

نایب رییس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان گفت: سهم نانوا در پخت بی‌کیفیت نان ۳۰ درصد و تنور و تجهیزات نانوایی ۲۰ درصد است و ۵۰ درصد آن به کیفیت آرد بر می‌گردد.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن