آذربایجان شرقی
شهردار: هفت طرح انسانمحور با تمرکز بر محدوده مرکزی شهر تبریز اجرا شد
[ad_1]
ایرج شهین باهر، شامگاه چهارشنبه در آیین بهرهبرداری از «پیادهراه امین» با بیان اینکه در دوره پنجم مدیریت شهری، اجرای پروژههای انسانمحور از موضوعات مهم و مورد توجه شورا و شهرداری بوده است، افزود: پیادهراه امین با ۱.۵ هکتار مساحت اجرا شد و با بهرهبرداری از آن برنامههای فرهنگی، تعاملات اجتماعی و حضور گردشگران در این مکان رونق میگیرد.
وی اظهار داشت: این محل بیش از ۱۰ سال بود که به علت عملیات قطارشهری به کارگاه عمرانی تبدیل و از تردد در این مسیر جلوگیری شده و مشکلاتی نیز برای اصناف و شهروندان ایجاد کرده بود که با اجرای این پیادهراه این مسایل برطرف شد.
شهردار تبریز با اشاره به اینکه با تبدیل این مکان به پیادهراه، خسارتهای وارده جبران میشود، بیان کرد: مطالعات اجرای «پیادهراه جمهوری» نیز انجام و در این راستا جلساتی با هیات امنای بازار برگزار شده و در آینده نزدیک عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
شهین باهر در مورد میدان شهید بهشتی نیز که پروژهای دولتی است، اظهار داشت: شهرداری پس از حدود ۲۰ سال رکورد و وقفه به صورت نیابتی به این پروژه ورود کرده و تلاش میشود حداکثر تا ۲ ماه آینده به بهرهبرداری برسد.
۲۵۰ میلیارد تومان پروژه در منطقه ۸ تبریز اجرا میشود
شهردار منطقه هشت تبریز با بیان اینکه این منطقه از ظرفیت، موقعیت و بستر مناسبی برای تحقق شعار سال مدیریت شهری تبریز مبنی بر احیای بافت تاریخی دارد، بیان کرد: در زمان کنونی پروژههای «آیسان»، «بلوک گلستان» و «بلوکهای میارمیار» و «میدان ساعت» و «چهارراه شهید بهشتی، از جمله پروژه های در حال اجرا در این منطقه بوده که برای اجرای آنها ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.
علی مدبر با اشاره به اینکه تلاش میشود این پروژهها تا پایان سال به بهرهبرداری برسد، افزود: در بازار تاریخی تبریز نیز اقدامات زیادی از جمله کفسازی و جدارهسازی انجام شده و به اتمام رسیده است و از سال آینده نیز مرمت بازار در دستور کار قرار میگیرد.
شهردار منطقه ۸ تبریز گفت: تلاش میشود عملیات عمرانی جدارهسازی میدان ساعت و محل سابق پمپ بنزین که پروانه آن به نام قطارشهری صادر شده است، به زودی آغاز شود.
«مدبر» با بیان اینکه تلاش میشود پیادهراهسازی در این منطقه افزایش یابد تا اوقات فراغت، جشنها و مناسبتهای ملی و مذهبی در این محلها برگزار شود، ادامه داد: امسال با نظر شورای اسلامی شهر، سال احیای بافت تاریخی نامگذاری شده است
وی با اشاره به طرح پیادهراه امین، یادآوری کرد: با دستور شهردار تبریز یک میدان و پلازای شهری آبرومندانه در این پیاده راه احداث شده است.
مدبر افزود: بزرگترین پروژههای شهری از جمله ایستگاههای قطارشهری و تلاقی خطوط قطارشهری در این منطقه انجام میشود و چندین پروژه شهری این منطقه نیز مقرر شده تا سریعا تعیین تکلیف شود.
اجرای ۱۰ هزار مترمربع کفپوش بتنی در محوطه ایستگاه میدانکهن
مدیرعامل سازمان قطار شهری تبریز و حومه نیز در این مراسم با اشاره به ساماندهی و محوطهسازی ایستگاه میدان کهن واقع در سه راهی محققی، گفت: به منظور ساماندهی و محوطهسازی این مجموعه بیش از ۱۰ هزار مترمربع کفپوش بتنی پیشساخته اجرا شده است.
مصطفی مولوی فرد افزود: این پروژه بنا به طرح مصوب شهرداری در زمینی به مساحت بیش از ۱۰ هزار و ۴۷۰ مترمربع و با هزینه کرد ۱۵ میلیارد تومان عملیاتی شده است.
وی با اشاره به اتمام عملیات عمرانی ساخت و ساز در ایستگاه ۱۲ خط یک قطارشهری تبریز در هفتم شهریور سال ۱۳۹۸ اظهار داشت: در سال ۹۹ بنا به دستور شهردار تبریز مسئولیت ساماندهی و محوطهسازی این ایستگاه نیز بر عهده سازمان قطارشهری تبریز قرار گرفت و ما تلاش کردیم در کمترین زمان ممکن نسبت به ساماندهی و محوطه سازی اقدام کنیم.
مدیرعامل سازمان قطار شهری تبریز و حومه با قدردانی از بازاریان و کسبه این منطقه بیان کرد: کسبه این منطقه سالها با صبر و حوصله این سازمان را برای تحقق پروژه بزرگ قطارشهری تبریز همراهی کردهاند.
مولویفرد ادامه داد: به منظور اجرای این پروژه بیش از یکهزار و ۸۰۰ متر کانالکشی و جدولکشی، ۲۵۴ متر کانال بتنی و ۸۹۰ مترمربع سنگ در ضخامتهای ۴.۵ سانتی متری اجرا شده است.
وی با اشاره به جایگاه ویژه ایستگاه ۱۲ خط یک قطارشهری تبریز یادآوری کرد: با توجه به اینکه این ایستگاه در آینده به محل اتصال خطوط یک، ۲ و سه قطارشهری تبریز تبدیل میشود، نقش ویژهای در بحثهای ترافیکی این منطقه خواهد داشت و این پیادهراه میتواند نقش بسزایی در تسهیل استفاده شهروندان از خدمات قطارشهری داشته باشد.
منبع