سلامت و تغذیهمجله بازتاب نو
این ماده معدنی را مصرف کنید تا آلزایمر نگیرید

محققان علوم تغذیه در دانشگاه استرالیای جنوبی با بررسی نمونههای خون ۱۷۲ فرد میانسال، ارتباط قوی بین سطوح پایین منیزیم و مقادیر بالای اسید آمینه سمی به نام «هموسیستئین» را شناسایی کردند. هموسیستئین که حاوی گوگرد است، میتواند به ژنهای بدن آسیب زده و افراد را مستعد ابتلا به بیماریهایی مانند آلزایمر، پارکینسون، بیماریهای گوارشی، سرطان و دیابت کند.
این تحقیق که در «مجله اروپایی تغذیه» منتشر شده، نشان میدهد که غلات کامل، سبزیجات با برگ سبز تیره، آجیل، لوبیا و شکلات تلخ از جمله منابع غنی منیزیم هستند که به تولید انرژی و سلامت دندانها، استخوانها، قند خون، فشار خون و قلب کمک میکنند.
محققان هشدار دادند که مصرف کم منیزیم (کمتر از ۳۰۰ میلیگرم در روز) میتواند خطر ابتلا به بیماریهای مختلف را افزایش دهد و منجر به آسیب DNA شود. منیزیم به عنوان چهارمین ماده معدنی فراوان در بدن انسان شناخته میشود و بیش از ۲۰۰ آنزیم برای فعالسازی فرآیندهای حیاتی به آن نیاز دارند.