خوزستان

۱۵۰میلیارد ریال برای تکمیل کشتارگاه صنعتی ملاثانی نیاز است

[ad_1]

به گزارش ایرنا سیداصغر حسینی روز یکشنبه در جریان بازدید مدیرکل دامپزشکی خوزستان از کشتارگاه در حال ساخت ملاثانی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی این کشتارگاه از سال ۱۳۹۵ توسط بخش خصوصی شروع شده است افزود: تاکنون ۱۸۰میلیارد ریال برای ساخت این کشتارگاه که نقش مهمی در تامین بهداشتی گوشت منطقه و استان خواهد داشت هزینه شده است.  
وی گفت: این مجتمع کشتارگاهی در زمینی به وسعت ۳۰ هزار مترمربع با ظرفیت کشتار روزانه یک هزار راس دام سبک و ۱۰۰ راس دام سنگین با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد در حال ساخت است که در صورت تامین اعتبار(تسهیلات)  مورد نیاز بانکی ، این پروژه زیربنایی دی ماه امسال به بهره برداری می رسد.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با حضور در مجتمع کشتارگاهی صنعتی در حال ساخت ملاثانی از بخش‌های مختلف آن بازدید و نحوه پیشرفت پروژه را در این مجتمع بررسی کرد.
مصطفی کنار کوهی در این بازدید با اشاره به مشکلات ساماندهی کشتارگاه های دام استان در سال‌های اخیر گفت: عرضه گوشت سالم و ضمائم بهداشتی دام و مورد تایید دامپزشکی با رعایت استانداردهای لازم مد نظر مسوولان استانی بوده و با توجه به مسایل و مشکلات بیشتر کشتارگاه‌های خوزستان تاکنون اقدام قابل توجهی در خصوص جذب سرمایه‌گذار جدید برای ساخت کشتارگاه صنعتی یا بازسازی کشتارگاه سنتی در شهرهای استان صورت گرفته است.
وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های ذیربط در ارائه خدمات اداری به سرمایه‌گذار جدید کشتارگاه صنعتی ملاثانی گفت: حمایت از این بخش در تامین گوشت استان و استفاده از پتانسیل‌های موجود، نقش بسزایی در ارتقای سلامت و بهداشت گوشت قرمز و دیگر فرآورده‌های خام دامی دارد.
کنارکوهی در خصوص این کشتارگاه صنعتی افزود: رعایت ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی و رفع نقایص و اصلاح مشکلات بهداشتی کشتارگاه‌های سنتی از ویژگی های این کشتارگاه است و مدیران کشتارگاه همواره باید این اصول را مد نظر قرار داده و در مسیر تامین گوشت سالم و بهداشتی تلاش کنند.
وی گفت:این امر علاوه بر اشتغالزایی باعث می‌شود گوشت و آلایش‌های گوشتی کاملاً مطمئن و بهداشتی و به صورت بسته بندی در اختیار مردم قرار گیرد.
مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان همچنین در این بازدید بر لزوم ارتقای سطح ساختاری و بهداشتی کشتارگاه‌های استان در راستای بهبود امنیت غذایی و تامین فراورده‌های خام دامی در آینده تاکید کرد.
در زمان حاضر سه کشتارگاه صنعتی دام در استان فعال بوده و ۲ کشتارگاه صنعتی دیگر در حال احداث است که با احداث کشتارگاه صنعتی دام و صنایع وابسته به عنوان حلقه واسط و اصلی تولید و مصرف، ضمن افزایش قابل ملاحظه ارزش افزوده دام می‌توان شاهد نظم دهی بیشتری در تولیدات دامی و بازار مصرف فرآورده‌های آن باشیم.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن