آذربایجان شرقی

۱۹.۵ درصد مدارس کشور نیاز به تخریب و نوسازی دارند

[ad_1]

مهراله رخشانی مهر دوشنبه شب در مراسم تجلیل از خیران مدرسه ساز شهرستان مراغه افزود: فقط هفت درصد از مدارس فرسوده کشور نیاز به تخریب کامل و ساخت مجدد دارند و  رویکرد سازمان نوسازی مدارس مشارکت با خیران برای رفع این مشکل است.

وی با بیان اینکه امسال ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی مدارس در بودجه پیش بینی شده است، ادامه داد:  این میزان اعتبار معادل حدود هفت درصد بودجه عمرانی کل کشور بوده که نسبت به سال ۹۶ که حدود ۱.۶ درصد بود، جهش چشمگیری داشته است.

وی اضافه کرد: با توجه به مشارکت خیران مدرسه ساز در توسعه فضاهای آموزشی، امسال نیز ۲ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای مشارکت با خیران در طرح های نیمه تمام خیرساز کشور تخصیص یافته است.

رخشانی مهر گفت: در سال گذشته حدود سه هزار میلیارد تومان از سوی خیران مدرسه ساز برای ساخت مدارس در حال ساخت تعهد شده است.

وی افزود: همچنین برای ساخت سرویس بهداشتی مدراس در مدارس مناطق محروم و روستایی فاقد این امکانات، حدود ۴۶۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است.

معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: هم اکنون میانگین زمان ساخت مدارس خیرساز در کشور از ۱۱ سال به سه سال کاهش یافته است.

۱۹.۵ درصد از مدارس کشور نیاز به تخریب و نوسازی دارند

۲۴ روستای مراغه فاقد کلاس درس یا دارای مدرسه کانکسی است

نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر، ۲۴ روستای مراغه فاقد کلاس درس بوده یا دارای مدرسه کانکسی است.

علی علیزاده ادامه داد: با توجه به نیاز نوسازی برخی مدارس در روستاهای این شهرستان، هم اکنون ساخت ۲۱ مدرسه خیرساز در این شهرستان عملیاتی شده است.

وی گفت: شهرستان با وجود پیشینه درخشان خود در سال های اخیر در برخورداری از برخی زیرساخت ها از جمله راه روستایی و گاز در مقایسه با شهرهای همجوار خود دچار مشکلات بیشتری بوده است.

وی اضافه کرد: آزادراه مراغه – هشترود به عنوان محور ارتباطی سه میلیون نفر از ساکنان منطقه آذربایجان شرقی با وجود رکود سه ساله اعتباری و عملیاتی هم اکنون فعال شده و امید است تا پایان امسال بخشی از آن به بهره بردرای برسد.

۱۹.۵ درصد از مدارس کشور نیاز به تخریب و نوسازی دارند

۵۰ باب از مدارس مراغه فرسوده بوده و در حال تخریب است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: مراغه به عنوان جهانشهر تاریخی ایران و دارنده اولین مدارس دخترانه کشورمان، دارای ۵۰ باب مدرسه فرسوده و در حال تخریب و نیازمند بازسازی است.

سیدعلی موسوی افزود: هم اکنون برخی از مدارس این شهرستان نیازمند حصارکشی و ایجاد یا بهسازی سرویس های بهداشتی در مناطق محروم و روستایی است که این مشکل به همت خیران و وزارت آموزش و پرورش مرتفع خواهد شد.

وی اضافه کرد: برای رفع مشکل کمبود فضای آموزشی در این شهرستان در حال حاضر قرارداد ۲۲ مدرسه خیرساز منعقد شده و در حال ساخت است.

اقدامات خیران مدرسه ساز در نوسازی مدارس نهضتی جهادی است

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: اقدامات خیران مدرسه ساز در نوسازی مدارس در سال های اخیر نهضتی جهادی بوده است.

جعفر پاشایی افزود: هماهنگی و تعامل مناسب دستگاه های اجرایی و خیران زمینه ساز اجرا و ساخت مدارس خیرساز در این استان بوده که موجب رفع بخشی از مشکل کمبود فضای آموزشی شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت: سرانه فضاهای آموزشی شهرستان مراغه به عنوان دومین شهر استان باید بهبود یابد.

پیام صدقی افزود: برای بهبود فضای آموزشی در مناطق محروم و کمتر برخوردار آذربایجان شرقی از محل اعتبارات تخریب و بازسازی مدارس، اعتبار مناسب و ویژه ای برای بهسازی مدارس اختصاص می یابد.

وی اضافه کرد: در راستای استانداردسازی مدارس هم اکنون اقدام به جمع آوری بخاری های نفتی و حذف مدارس سنگی در این استان شده است.

مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ مدرسه در این شهرستان وجود دارد که از این تعداد حدود ۵۰ مدرسه نیاز به نوسازی دارد.

حسین اکبریان افزود: میانگین مدارس فرسوده این شهرستان هم اکنون از میانگین کشور بالاتر بوده و این امر نشان از ضرورت نوسازی مدارس فرسوده این شهرستان دارد.

۱۹.۵ درصد از مدارس کشور نیاز به تخریب و نوسازی دارند

به گزارش ایرنا، معاون وزیر آموزش و پرورش امروز از تعدادی مدارس درحال ساخت در شهرستان مراغه دیدن کرد. 

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن