اصفهان

۲ خبر کوتاه از استان اصفهان

[ad_1]

  خور و بیابانک

 سه تولیدکننده برتر خور و بیابانک در بخش تولید گیاهان دارویی، خرما و پرورش شتر به عنوان برگزیدگان استانی تجلیل شدند.

در مراسم تجلیل از این افراد، از جلال ثقفی بعنوان تولیدکننده نمونه گیاهان دارویی با تولید ۷۰۰ کیلوگرم قدومه شیرازی در یک هکتار، محمدرضا علیخانی با تولید چهار تُن خرما در هکتار و احمد درودگر بعنوان پرورش دهنده نمونه شتر (با ۱۲۰ نفر شتر) تقدیر شد.

فرماندار خور و بیابانک در این مراسم بهترین راهکار استفاده از آب را توسعه طرح‌های آبیاری نوین ذکر کرد و گفت: کشاورزان با اجرای طرح‌های آبیاری نوین در مزارع، باغ ها و تغییر شیوه کشت محصول از سنتی به نوین، برداشت آب را مدیریت کنند.

عباس نظام‌الاسلامی از کشاورزان خواست که به منظور حفظ منابع آبی از روش‌های نوین آبیاری استفاده کنند.

به گزارش ایرنا، بیش از ۶۵ درصد از جمعیت خور و بیابانک به کشاورزی و دامپروری مشغول هستند و سالانه بیش از ۳۰ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی در این شهرستان تولید می‌شود.

آب مورد نیاز ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی زیرکشت این شهرستان از ۵۸ حلقه چاه کشاورزی و ۷۶ رشته قنات و حدود ۴۰ چشمه تأمین می‌شود.

سالانه ۱۳ هزار تُن محصول زراعی و باغی در این شهرستان تولید می‌شود.

شهرستان خور و بیابانک در ۴۲۰ کیلومتری شرق مرکز اصفهان واقع است و بیش از چهار هزار و ۸۵۰ بهره‌بردار بخش کشاورزی دارد.

       سمیرم              

مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی سمیرم با حضور مدیر اقتصاد دانش بنیان و رییس مراکز رشد منطقه ۲ دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد افتتاح شد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی سمیرم در آیین گشایش این مرکز گفت: امروز شاهد بهره‌برداری از نخستین  مرکز رشد در شهرستان سمیرم با هدف کمک به ارتقای ایده‌های فناورانه دانش آموزان، دانشجویان و سایر محققان هستیم.

روح‌الله رشیدی، تجاری سازی ایده‌ها را از اهداف راه‌اندازی این مرکز عنوان کرد و افزود: مرکز رشد دانشگاه با داشتن زیرساخت آزمایشگاهی و کارگاهی و بهره‌مندی از اعضای هیات علمی خُبره در گرایش‌های مختلف معماری، مکانیک، کامپیوتر، برق و شهرسازی آماده ارائه خدمات به پژوهشگران است.
به گفته وی، بسترسازی به‌منظور ایجاد فرصت‌های شغلی برای جذب کارآفرینان و دانش‌آموختگان و فراهم‌سازی حمایت‌ها و خدمات لازم برای تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی در زمینه‌های مختلف از دیگر برنامه هایی است که این مجموعه بدنبال تحقق آنهاست.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی سمیرم گفت: تبدیل دستاوردهای پژوهشی به طرح‌های کارآفرین و ایجاد زمینه کارآفرینی، حمایت از نوآوری و خلاقیت نیروهای محقق جوان مبتکر و نهادینه‌کردن ارزش آینده‌پژوهی در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری مسوولان و توسعه این تفکر در جامعه، از دیگر اهداف ما در این مجموعه علمی است.

مدیر اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد استان اصفهان نیز در این آیین اظهار داشت: طبق ارزیابی‌ها، مراکز رشدی که امتیاز ۶۰۰ به بالا اخذ کرده‌ اند موفق به کسب سطح یک شده‌اند که مرکز رشد واحد اصفهان در این میان، رتبه ا ول کشور را داراست.

محمداسماعیل انصاری تصریح کرد: ارزیابی مراکز رشد در واحدهای آموزش عالی کمک می‌کند تا نقاط ضعف و قوت های این مراکز شناسایی و برای رفع آنها از طریق فعالیت های توانمندسازی مدیران مراکز رشد اقدام شود.

 شهرستان سمیرم با ۲ مرکز آموزش عالی پیام نور و آزاد اسلامی در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان واقع است. 

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن