بوشهر

کنترل بیماری کووید ۱۹ تنها برعهده دانشگاه علوم پزشکی نیست

[ad_1]

به گزارش ایرنا، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری روز شنبه در نشست مجازی قرارگاه حمایت از درمان بیماران مبتلا به کرونا استان بوشهر با اولویت شهرستان‌های جنوبی این استان افزود: بیماری کووید ۱۹ یک اپیدمی فراگیر است و نیاز به مدیریت آن در خانه دارد و هرگونه بی‌توجهی و سهل انگاری در این خصوص ممکن است شرایط استان را از این وضعیت بدتر کند.

وی بیان کرد: به غیر از تولید و جذب دارو برای درمان و رسیدگی به بیماران مبتلا به این ویروس؛ جامعه به منظومه‌ای قوی برای تامین امکانات لازم و منابع کارآمد برای درمان و ترویج فرهنگ اجرای شیوه‌نامه‌های دقیق بهداشتی نیاز دارد.

صفایی بوشهری باتأکید بر ایجاد قرارگاه رسیدگی به بیماران کرونایی در جنوب استان بوشهر اضافه کرد: چهار شهرستان جنوبی استان بوشهر شامل عسلویه، کنگان، جم و دیر مناطقی فوق صنعتی و دارای جمعیتی سیال هستند و مردم این مناطق به دلیل وجود آلاینده‌های صنعتی همواره دارای مشکلات تنفسی هستند و در شرایط شیوع ویروس کرونا این مشکل حادتر شده و نیاز به مدیریت ویژه است.

وی ادامه داد: برخی از این شهرستان‌ها نیاز به تامین دارو و سرم، برخی دیگر نیاز به اضافه کردن زیرساخت و برخی دیگر نیازمند تقویت و ارتقای خدمات درمانی و تشخیصی هستند.

صفایی بوشهری تاکید کرد: با برطرف کردن مشکلات و کمبودهای شناسایی شده در بخش‌های مختلف باید خود را برای فصل پائیز که احتمال شدت شیوع ویروس وجود دارد آماده کرد.

وی بیان کرد: در همین ارتباط راه اندازی مرکز درمانی سرپایی در شهرستان کنگان برای خدمات دهی به سایر شهرستان‌های جنوبی همجوار الزامی است و در این راستا شناسایی یک محل مناسب و تجهیز آن با مدیریت سپاه پاسداران باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

صفایی بوشهری تأمین نیروهای مورد نیاز برای خدمات‌رسانی به‌صورت سرپایی و بستری موقت در جنوب استان را مورد تأکید قرار داد و گفت: تمام نیازهای مراکز درمانی باید شناسایی و در کوتاه‌ترین زمان تأمین شود.

۳۴ میلیارد تومان کمک‌های مومنانه بسیجیان در اختیار نیازمندان استان بوشهر قرار گرفت‌

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: امسال تاکنون در قالب اجرای طرح کمک‌های مومنانه و طرح شهید سلیمانی۳۴ میلیارد تومان به نیازمندان استان کمک شده است.

سردار علی رزمجو اظهار کرد: همچنین با همت بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر تیم‌های پزشکان و پرستاران در قالب گروه‌های حمایتی، نظارتی و مراقبتی تشکیل شده است.

وی بیان کرد: در زمان حاضر ۲ ایستگاه واکسن در شهرستان بوشهر راه‌اندازی و در این راستا روزانه حدود یک‌هزار نفر واکسن دریافت می‌کنند.

رزمجور ادامه داد: همچنین بسیج جامعه پزشکی بوشهر با اعلام فراخوان از همه ظرفیت‌های پرستاری و پزشکی برای رسیدگی به بیماران مبتلا به کرونا و تزریق واکسن کرونا استفاده می‌کند.

وی اضافه کرد: به‌زودی ایستگاه سوم تزریق واکسن کرونا و بستری سرپایی بیماران مبتلا به کرونا با حمایت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای تزریق آمپول‌های درمانی و سرم در شهر بوشهر ایجاد می‌شود.

با حمایت صنعت کارهای مهمی برای کنترل ویروس کرونا در جنوب استان بوشهر انجام شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در ۱۸ ماه گذشته کارهای مهمی در جنوب استان در راستای پیش‌گیری، بیماریابی و اجرای طرح شهید سلیمانی انجام شده است و نتیجه آن این بوده که امروز شمار مرگ و میر در این شهرستان‌ها نسبت به سایر شهرستان‌ها کمتر است.

دکتر سعید کشمیری افزود: در این مدت شورای راهبردی پتروشیمی‌ها مستقر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس کمک‌های خوبی به بخش سلامت، تامین زیرساخت‌ها، موارد مصرفی و اکسیژن ساز کرده است.

وی همچنین تامین ۲ دستگاه سی تی اسکن برای جزیره خارگ و دیّر را ضروری دانست و یادآور شد: با تلاش انجام شده به زودی با انعقاد قرارداد دستگاه سی تی اسکن بیمارستان کنگان راه‌اندازی می‌شود.

  

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن