تهران
مشکل قرارداد کارکنان بهشت زهرا (س) باید حل شود
[ad_1]
سوده نجفی روز شنبه در بازدید از سازمان بهشت زهرا(س) و دیدار مستقیم با برخی خانواده های داغدار و مراجعان که در مجتمع عروجیان حضور داشتند، اظهار داشت: بررسی مشکل قراردادهای کارکنان سازمان بهشت زهرا (س) باید در کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران مورد بررسی قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه کارکنان خدوم سازمان بهشت زهرا (س) در شرایط سخت کرونا در صف اول مبارزه با این بحران قرار دارند، عنوان کرد: خدمات ارائه شده توسط پرسنل این سازمان واجب کفایی و موضوعی تخصصی است.
نجفی اضافه کرد: نگاه اعضای شورای اسلامی شهر تهران به ویژه اعضای کمیسیون خدمات شهری نسبت به پرسنل سازمان بهشت زهرا(س) مثبت است و ما خود را موظف به حمایت از این عزیزان می دانیم.
وی درباره عملکرد سازمان بهشت زهرا (س) در مقابله با کرونا نیز ابراز کرد: کلان شهر تهران این روزها شرایط خوبی ندارد با این حال کارکنان بهشت زهرا(س) ۱۸ ماه بحرانی را بی وقفه و شبانه روزی در حال خدمات رسانی سپری کرده اند.
نجفی با اشاره به اینکه با تمام سختی ها شهروندان و مراجعه کنندگان به سازمان بهشت زهرا(س) از عملکرد این سازمان و نحوه مدیریت بحران کرونا رضایت دارند، افزود: رضایت مردم بخاطر پاسخگویی مناسب و عملکرد جهادی کارکنان این سازمان ایجاد شده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با حضور در بخش های مختلف سازمان بهشت زهرا(س) و سالن های تطهیر از نزدیک در جریان نحوه برنامه ریزی و ارائه خدمات این سازمان به شهروندان در بحران کرونا قرار گرفت.
در ابتدای این دیدار مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) ضمن تقدیر از سوده نجفی عضو شورای اسلامی شهر تهران برای حضور در سالن های تطهیر گفت: سازمان بهشت زهرا(س) از ابتدای اسفند ۱۳۹۸ بیش از ۱۸ ماه است که وارد بحران غیر قابل تصور و بی سابقه ای به نام کرونا شده است و پرسنل بهشت زهرا(س) از همان ساعات اولیه در کنار مردم داغدار حضور داشتند.
سعید خال ادامه داد: در شرایطی کارکنان بسیاری از سازمان ها و دستگاه ها دور کار و یا تعطیل شدند اما کارکنان بهشت زهرا(س) با تلاشی مضاعف و شبانه روزی به دنبال رتق و فتق متوفیان و تکریم خانواده هایشان هستند.
به گزارش ایرنا، بهشت زهرا (س) بزرگترین آرامستان ایران و جهان به لحاظ تجهیزات و مراجعه کننده است که در جنوب تهران واقع شده است که فعالیت رسمی این آرامستان در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز شد.
آرامستان بهشت زهرا (س) ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت اما در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی (فاز ۲) به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی (فاز۳) به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.
بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۰ هزار جسد را در خود جای داده است.
منبع