آذربایجان شرقی

سالانه ۱۸ هزار تن برنج در میانه برداشت می‌شود

[ad_1]

شهرام ایرانی پور روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه برنج محصولی استراتژیک و پردرآمد بوده و در اراضی آبرفتی کشت می‌شود، گفت: محصول تولیدی برنج شهرستان از عطر و طعم و کیفیت بالا برخوردار بوده و در انواع گرده محلی،  علی کاظمی،  حسن سرا،  هاشمی و گیلانه از ۱۵ اردیبهشت  به مدت یک ماه کشت می شود.

وی،  توجه کشاورزان به توصیه های کارشناسان جهاد کشاورزی را سبب حفاظت از منابع آب و خاک و کشاورزی حفاظتی عنوان کرد و افزود: زمان مصرف و میزان کودهای شیمیایی در کشت محصول برنج از اهمیت بالایی برخوردار است و با تغییر زمان میزان کود مصرفی، می توانیم محصولی با کیفیت تر تولید کنیم.

ایرانی پور همچنین با بیان اینکه از هر هکتار بیش از سه تا چهار تن برنج برداشت و برای چهار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال زایی می شود، درآمد ناخالص از تولید محصول را بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال  عنوان کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بر ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی محصول برنج از جمله آرد برنج،  روغن برنج و بسته بندی برنج و بسته بندی سبوس برنج تاکید کرد و گفت: از سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این حوزه ها دعوت می کنیم و برای هر گونه حمایت از آنان آماده هستیم.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن