فارس

برداشت انار در شهرستان خفر فارس ۱۸هزار تن پیش‌بینی شد

[ad_1]

ارسلان صالحی یکشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شهرستان خفر از اولین نقاط استان فارس است که‌ محصولات کشاورزی خود را به صورت نوبرانه برداشت و روانه بازارهای داخلی و خارجی می‌کند.

وی با بیان اینکه  این شهرستان از دیرباز یکی از قطب‌های تولید انار در استان فارس بوده است، اظهار کرد: سطح زیر کشت این محصول در شهرستان خفر  ۲هزار هکتار است که از این میزان، ۱۷۰۰هکتار بارور و ۳۰۰ هکتار غیر بارور است.

صالحی بیان کرد: برداشت محصول انار خفر از نیمه شهریور آغاز می شود و تا پایان آذر ماه ادامه دارد و معروفترین ارقام انار در شهرستان خفر، کِدور، ربّاب، می‌خوش و شیرین است.۸۰ درصد این محصول به صورت درجه یک و برای تازه‌خوری به بازارهای مصرف داخلی و خارجی عرضه و ۲۰ درصد مابقی به صورت درجه دو و برای تهیه رب انار استفاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی خفر گفت: با توجه به نبود صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در این شهرستان،انار تولیدی این منطقه به مرکز استان و سایر استان‌ها از جمله تهران و اصفهان و کشورهای حوزه خلیج فارس ارسال می شود.

صالحی ادامه داد: با توجه به قابلیت‌های شهرستان خفر برای تولید انار و همچنین به دلیل کاهش سطح آب‌های زیرزمینی، بسیاری از کشاورزان این شهرستان با ایجاد باغ‌های انار به تولید این محصول روی آورده‌اند.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن