تهران

تشکیل دولت تحول گرا، امیدآفرینی را به دنبال دارد

[ad_1]

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید «حسین حسینی» در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان پردیس که در جوار مزار دو شهید گمنام پردیس و در فضای باز برگزار شد، با اشاره به ایجاد دولت تحول با وزرای تحول‌آفرین و جهادی، گفت: بر اساس منویات رهبری؛ دولتی با ویژگی مومن بودن و جوان و با نشاط بودن و کاربلد بودن، سه شاخصه اصلی دولت سیزدهم باید باشد تا برای دردهای مزمن جامعه، راه علاج بجوید.

وی با اشاره به پیام انتخابات ۲۸ خرداد، اظهار داشت: تحول خواهی، عدالت‌ خواهی، مبارزه با فساد، مبارزه با فقر و مبارزه با تبعیض پیام انتخابات بود و مردم از دولت تحقق عدالت، مبارزه بافساد، پایان بخشیدن به فساد اداری ، رانت خواری و هر گونه ضد ارزشی که هیچگونه تناسبی با اساس انقلاب و نظام و ارزش‌ها ندارد را خواستار هستند.

امام جمعه شهرستان پردیس افزود: نقشه راه دولت در تحقق بیانیه گام دوم رسیدگی به مسأله‌ی کسر بودجه، ثبات بازار سرمایه و ارز، کنترل گرانی و تورم، مسأله کرونا و کمبودهای آب و برق است که باید حل شود.

حجت الاسلام حسینی گفت: هفته دولت فرصتی است تا در اولین روزهای کاری دولت‌ جدید به‌ سخنان مهم که در حکم وعده‌های راهبردی و کلان رئیس جمهوری است، بپردازیم.

وی با اشاره به ادامه روند تحول در قوه قضاییه‌، اظهار داشت: «غلامحسین محسنی اژه ای» رئیس جدید قوه قضائیه، در ادامه مشی حجت الاسلام«ابراهیم رئیسی» با سرعت بیشتر روند کاهش فاصله بین مردم و مسؤولان را ادامه داده است.

امام جمعه شهرستان پردیس با اشاره به مزایای ادامه روند تحول در قوه قضائیه ، بیان کرد: افزایش اعتماد عمومی به‌ دستگاه قضایی و نظام اسلامی و در نتیجه ارتقاء سطح سرمایه اجتماعی کشور، خنثی سازی توطئه‌های سیاسی و روانی و تبلیغاتی دشمن و امپراطوری رسانه‌ای را مبنی بر نقض حقوق بشر در ایران و حضور و نظارت میدانی در دادسراها و زندان‌ها و گفت وگوی چهره به‌چهره با مردم و محکومان که منجر به‌درک عمیق‌تر مشکلات مردم خواهد شد، از مزایای تحول در قوه قضائیه است.

حسینی با اشاره به جنگ رسانه ‌ای علیه واکسن ایرانی، توضیح داد: واکسن کرونا در حال حاضر یک کالای تجاری نیست بلکه یک کالای راهبردی (استراتژیک) است، که در اختیار دولت‌ها است و تهیه و توزیع واکسن هم‌اکنون بین کشورهای تولیدکننده مانند آمریکا و انگلیس و روسیه و چین و هند تبدیل به‌یک جنگ تمام عیار اقتصادی و سیاسی شده، و علت اصلی حرکت به‌سمت تولید واکسن راهبرد خنثی‌سازی تحریم  بوده است.

وی با بیان اینکه تولید واکسن از چند مسیر اقدام خردمندانه‌ای بود، اظهار داشت: ممکن است برخی واکسن‌ها به‌تولید انبوه نرسد، ولی مسیری که طی شده و دانشی که بدست آمده ظرفیتی است که می‌تواند در عرصه‌های دیگر مورد استفاده قرار گیرد و هزینه انجام شده، هزینه تولید علم و دانش است و موازی کاری مُضر و اسراف، محسوب نمی‌شود.

امام جمعه شهرستان پردیس با اشاره به محقق نشدن وعده‌ی ۵۰ میلیون دُز تا پایان شهریور، بیان کرد: مجوز وزارت بهداشت با ۴۰روز تاخیر در ۲۵خرداد صادر شد و خط اول تولید که قرار بود ۴میلیون واکسن تولید کند به‌جای این‌که از نیمه دوم اردیبهشت تولید را شروع کند از اول تیرماه به‌راه افتاد و در این راستا، خط دوم با ۸ میلیون و خط سوم با ۲۵میلیون دچار یک تاخیر ۴۰روزه شده است.

حسینی ضمن تقدیر از رعایت شیوه نامه های بهداشتی در عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) ، اظهار داشت: عزاداران حسینی شیوه نامه های بهداشتی را به خوبی در هیئت های مذهبی رعایت کردند و همکاری سازمان تبلیغات، شبکه بهداشت و درمان ، پلیس راهور و  ستاد مبارزه با کرونا قابل تقدیر است.

وی با اشاره به وقایع افغانستان و دلیل کمک نکردن ایران به افغانستان،توضیح داد: دولت‌های عراق و سوریه رسماً و علناً از ایران تقاضای کمک مستشاری کردند که با قواعد بین‌المللی نیز سازگاری داشت و دارد و هیچگونه خدشه حقوقی به‌آن وارد نیست اما دولت افغانستان تقاضای کمک از ایران نکرد.

امام جمعه شهرستان پردیس گفت:« اشرف غنی که دولتی کاملا جعلی و فاسد را مدیریت می‌کرد، در این سال‌ها، تمام امیدش به‌آمریکا بود که بعد از یک عمر دریوزگی پشت او بایستد، اکنون، با خفت‌وخواری، معلوم شده پشت صحنه با آمریکایی‌ها تبانی داشته و به‌استقبال طالبان در کاخ ریاست جمهوری رفته است و بعد با ده‌ها میلیون دلار پول مردم فقیر و جنگ‌زده‌ی افغانستان فرار را برقرار ترجیح داد و مردم مظلوم خود را رها کرد و رفت.»

حسینی ادامه داد: طالبان ماهیتش همان ماهیت قبلی با تفکرات تند و متحجراته مذهبی و با زاویه با ایران است اما با تجربه بیست ساله خود می‌داند که نمی‌تواند با خشونت داعشی پیش برود و ازاین‌رو است که می‌بینیم تقریبا تمام شهرهای بزرگ افغانستان مانند غزنی و هرات و مزارشریف و کابل را با کمترین درگیری تنها با یک هزار نیرو به‌تصرف درآورد.

وی با اشاره به لزوم توجه دولت انقلابی به‌ نقش مساجد در تحقق بیانیه گام دوم، اظهار داشت: مساجد در گام اول انقلاب اسلامی، پیشران حرکت‌های انقلابی در شکل‌گیری و تثبیت انقلاب و نظام اسلامی بوده‌اند. این موضوعی است که رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم به آن اشاره کرده‌اند و رونق بی‌سابقه فضاهای دینی و اردوهای جهادی و بسیج سازندگی را ازجمله برکات مسجد در گام اول انقلاب برشمرده‌اند.

امام جمعه شهرستان پردیس گفت:  تجربه‌های مختلف و مکرر اثبات کرده است که هیچ نهادی به ‌اندازه مسجد به ‌انقلاب خدمت نکرده است و اکنون نیز نسخه علاج بسیاری از مشکلات فرهنگی و اجتماعی و معرفتی و اخلاقی سیاسی جامعه در بازگشت به‌ مسجد نهفته است و  باید این نقش تجربه‌ نگاری، تک‌نگاری و نگاشت نهادی شود و برای راه آینده و آیندگان به‌عنوان توشه راه و چراغ راه، به‌یادگار بماند.

حسینی گفت: این چهارسال، سالهای پایانی چشم‌انداز ۲۰ساله است و تدوین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در ۵۰ سال آینده است که پیش‌نویس اولیه آن توسط رهبر انقلاب اسلامی به‌نظرخواهی نخبگانی گذاشته شده است و فرارسیدن زمان تدوین برنامه هفتم کشور نیز فرصت اساسی دیگر است که توسط دولت سیزدهم باید مورد توجه قرار گیرد.

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن