تهران

خانه “متین دفتری” در تهران جهت حفظ تبدیل به فروشگاه پارچه شد

[ad_1]

ابوالفتح شادمهری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه هدف حفظ بناهای واجد ارزش و ثبتی در سطح پایتخت است، گفت: حدود ۳۰۰ بنای ثبتی و حدود ۲ هزار ۲۰۰ بنای واجد ارزش در سطح پایتخت موجود است.  

مدیر بافت تاریخی شهرداری تهران به خانه احمد متین دفتری نیز اشاره کرد و گفت: مالک این اثر ۲ مرتبه با توجه به ثبتی بودن خانه توانست از طریق رای دیوان عدالت اداری، این اثر فاخر را از فهرست ملی خارج کند که با صحبت پیرامونی معاونت معماری و شهرسازی، شهرداری منطقه ۱۱ و مدیریت بافت تاریخی با مالک و پیشنهاد تجاری کردن زیر زمین، طبقه همکف( ۲طبقه)، و همچنین با توجه به فعالیتش در صنف فروش پارچه و برند سازی در این محل این اثر حفظ شد.  

وی با بیان اینکه با تغییر کاربری می توان از تخریب بناهای تاریخی و ارزشمند جلوگیری کنیم، گفت: هم اینک این بنای تاریخی توسط مالک در حال نوسازی و بازسازی است.  

شادمهری اضافه کرد: در این راستا نیز برای حفظ بناهای تاریخی چند اثر در خیابان جاویدی(خیابان سرچشمه)، منطقه ۱۱ و تقاطع خیابان موسوی و ایرانشهر نیز با تغییر کاربری شامل مسافرخانه، سفره خانه، مجتمع های مهندسی تبدیل شده است که می تواند به حفظ و گردشگر پذیر بودن آنان کمک کرد.  

خانه متین دفتری در تهران جهت حفظ تبدیل به فروشگاه پارچه شد


به گزارش ایرنا، خانه متین دفتری در زمینی به مساحت ۳۸۳ متر مربع با ۳۰۰ متر مربع اعیانی در دوران پهلوی اول ساخته شده استو ارزش های معماری و تلفیقی دوران گذر از سبک سنتی قاجاریه به معماری نوین را داراست.

احمد متین دفتری داماد مصدق که ملقب به اعتضادلشکر و متین‌الدوله، زاده ۴ بهمن ۱۲۷۵ تهران و درگذشته در ۵ تیر ۱۳۵۰ تهران اس، جوان‌ترین نخست‌وزیر ایران در زمان پهلوی اول بود.

خانه تاریخی «متین دفتری» متعلق به دوره پهلوی اول و دارای ارزش های معماری است، که در خیابان فلسطین جنوبی واقع شده است.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن