خوزستان

دادستان:راه‌اندازی مجدد شرکت صابون‌سازی خرمشهر در حال پیگیری است

[ad_1]

فاخر باوی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هر سرمایه گذاری که قصد خرید شرکت صابون سازی خرمشهر را داشته باشد در چارچوب قانون مورد حمایت قرار می گیرد البته مشروط به اینکه راه‌اندازی این واحد تولیدی در اسرع وقت در دستور کار خود قرار گیرد در غیر این صورت مورد پذیرش دستگاه قضایی نخواهد بود.

دادستان عمومی و انقلاب خرمشهر گفت: نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی ۱۱ اردیبهشت ماه امسال طی درخواستی به دادستان کشور و رئیس قوه قضائیه ،راه اندازی مجدد کارخانه صابون سازی خرمشهر را خواستار شدند که نامه مذکور به دادستان کل کشور و دبیرخانه مرکزی برای پیگیری در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ارجاع داده شد ضمن اینکه این درخواست مجددا به دادستانی خرمشهر ارسال شده تا ضمن بازدید و بررسی مسایل و مشکلات شرکت صابون‌سازی گزارشی حاوی پیشنهادات لازم برای راه اندازی این شرکت به دادستانی کل کشور ارسال شود.

وی افزود:در روزهای آینده ضمن بازدید از این شرکت مسایل و مشکلات همچنین موانع پیش روی شرکت صابون سازی خرمشهر با حضور کارشناسان بررسی شده و گزارش جمع بندی شده به تهران اعلام می شود.

باوی با بیان اینکه تمام تلاش دستگاه قضایی در راستای احیای شرکت و رفع  مشکل بیکاری کارگران آن است گفت: شرکت صابون‌سازی در سال ۹۳ طبق قانون ورشکسته اعلام شد و حکم ورشکستگی آن نیز از طریق مراجع قضایی صادر شد. حدود هفت سال است که این شرکت تعطیل شده و در بلاتکلیفی بسر می برد.

باوی اظهار داشت: در راستای رفع موانع تولید این شرکت و همچنین برطرف کردن مسایل و مشکلات کارگران آن آذرماه سال گذشته نشستی با حضور نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی و نماینده این شرکت تشکیل شد که در آن راهکارهای لازم برای حل مشکلات این شرکت پیشنهاد و مصوب گردید.

دادستان انقلاب اسلامی خرمشهر راه‌اندازی مجدد شرکت صابون سازی توسط مالک فعلی، مشارکت برای فعالیت تحت عنوان اجاره یا فروش به شرط راه‌اندازی و جذب سرمایه‌گذار را از راهکارهای مدنظر برای فعالیت مجدد این واحد راکد عنوان کرد و افزود: هیات مدیره شرکت صابون سازی نامه‌ای به دادگستری خرمشهر در خصوص تعیین تکلیف شرکت با مشارکت برخی از شرکت‌های تولیدی و مذاکره با چند سرمایه‌گذار که پیشنهاد خرید ارائه دادند ارسال کرده است.

به گزارش ایرنا کارخانه صابون سازی خرمشهر با برند “یاس ” در زمان فعالیت از جمله واحدهای تولیدی فعال در زمینه مواد شوینده در کشور بود که دهه ۷۰ توانست در جایگاه صادرکننده نمونه ظاهر شده و حتی در بازارهای اروپا نیز رقابت کند.
بنیادشهید که متولی این شرکت به شمار می‌آمد در سال ۱۳۸۷ آن را به بخش خصوصی واگذار کرد، سال ۱۳۹۰ در حالی که همچنان این شرکت بازار داخلی و بازار کشور عراق را در اختیار داشت اعلام ورشکستگی کرد که نتیجه آن اخراج کارگران بومی آن بود.

پس از واگذاری کارخانه صابون سازی خرمشهر به بخش خصوصی کارفرمای جدید به دلیل مشکلات مدیریتی نتوانست حقوق و بیمه کارگران شاغل را پرداخت کند.
 ۱۲۰ کارگر در کارخانه صابون‌سازی خرمشهر مشغول کار بودند.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن