خوزستان

دستگاه قضایی از صنایع مولد حمایت می‌کند

[ad_1]

به گزارش ایرنا غلامعباس ترکی شامگاه سه شنبه در آیین جشن آغاز صادرات محصولات پتروشیمی مسجدسلیمان اظهارداشت: در ۲ سال گذشته، با تلاش قوه قضاییه، بیش از ۲ هزار کارگاه تولیدی که دچار چالش شده بودند؛ مجددا به چرخه تولید بازگشتند.

وی با تاکید بر اینکه راه پیشرفت و توسعه کشور از مسیر تولید و اشتغال می گذرد افزود: بر همین اساس، در دستگاه قضایی وظیفه داریم تا از صنایع و فعالیت های تولیدی حمایت کنیم.

این مقام مسئول در سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به نامگذاری شعار سال های اخیر از سوی مقام معظم رهبری با محوریت حمایت از فعالیت های اقتصادی بیان داشت: فعالیت اقتصادی مفید باید دارای کار عالمانه و مجاهدانه باشد.

ترکی افزود: به کارگیری  فناوری های جدید و کارآمد و فعالیت خستگی ناپذیر در این حوزه، کار عالمانه و مجاهدانه محسوب می شود.

معاون نظارت و بازرسی تولیدی سازمان بازرسی کل کشور بهره برداری از پتروشیمی مسجدسلیمان را مصداق این کار عالمانه و مجاهدانه در حوزه اقتصادی عنوان کرد و گفت: استان خوزستان شایسته اقدامات ارزشمندی مانند احداث پتروشیمی مسجدسلیمان است که باعث کاهش محرومیت ها و رشد اقتصادی خواهد شد.

ترکی بهره وری بیشتر از پتروشیمی مسجدسلیمان را منوط به ایجاد صنایع پایین دستی آن عنوان کرد و گفت: در این زمینه حمایت های لازم از سوی سازمان بازرسی کل کشور و همچنین دستگاه قضایی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: صادرات محصولات تولیدی پتروشیمی مسجدسلیمان ابتدای راه در  این حوزه محسوب می شود و حتما باید زمینه لازم برای تولید محصول بر اساس ظرفیت اسمی خطوط تولید فراهم شود.

معاون نظارت و بازرسی تولیدی سازمان بازرسی کل کشور به اختلافات پیش آمده بین سرمایه گذار بخش خصوصی و صندوق بازنشستگی کشور در زمینه راه اندازی این پروژه افزود: پتروشیمی مسجدسلیمان با ۸۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری، علیرغم فراز و نشیب های پیش آمده در مدت زمان مناسبی احداث و شروع به کار کرده است.

وی به اشتغال مستقیم یک هزار و ۵۰۰ نفر در این پتروشیمی اشاره کرد و گفت: قطعا ایجاد زنجیره ارزش افزوده و صنایع پایین دستی این پتروشیمی می تواند به ایجاد فرصت های شغلی بیشتری منجر شود.

ترکی یاداورشد: سازمان بازرسی کل کشور نیز در جهت رفع اختلافات  سرمایه گذار بخش خصوصی و همچنین صندوق بازنشستگی کشور تلاش خواهد کرد.

معاون نظارت و بازرسی تولیدی سازمان بازرسی کل کشور همچنین بر ضرورت توجه پتروشیمی مسجدسلیمان به موضوع مسولیت های اجتماعی تاکید کرد و گفت: محرومیت زدایی و توجه به رشد و شکوفایی استعداد جامعه پیرامون این صنعت همواره باید مورد توجه قرار گیرد تا باعث کاهش محرومیت های موجود شود.

طرح اوره و آمونیاک مجتمع صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان با هدف تولید سالانه ۶۸۰ هزار تن آمونیاک و یک هزار و ۷۵ هزار تن اوره با مصرف ۸۶۱ میلیون تن متر مکعب گاز طبیعی در سال به عنوان خوراک در ۳۰ اردیبهشت امسال با دستور رئیس جمهوری به بهره‌برداری رسید.

این طرح در زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار در منطقه هفت‌شهیدان مسجدسلیمان استان خوزستان اجرا شده است و ارزش فروش سالانه محصولات آن ۲۶۸ میلیون دلار خواهد بود.

برای احداث این مجتمع پتروشیمی ۳۴ میلیون ساعت کار و پنج هزار فرصت شغلی در جریان ساخت پروژه ایجاد گردید.با راه‌اندازی این پروژه، هزار و ۵۰۰ نفر نیروی انسانی به صورت مستقیم و دائم مشغول کار شدند.

مجتمع پتروشیمی مسجد سلیمان در محدوده ۱۳۰ کیلومتری شمال شرقی اهواز، ۳۰ کیلومتری شمال غربی شهر مسجد سلیمان و ۱۱.۵ کیلومتری جنوب رودخانه کارون قرار دارد.

واحد آمونیاک این مجتمع لیسانس کازاله سوئیس و واحد اوره و دانه‌بندی نیز لیسانس تویو ژاپن را دارد؛ همچنین پیمانکار اصلی شرکت مهندسی ووهان چین، مشاور مدیریت پروژه شرکت مهندسی پرآور، نماینده صاحبان لیسانس شرکت طراحی و مهندسی صنایع پتروشیمی است.

از نظر موقعیت جغرافیایی، این مجتمع پتروشیمی از طریق بندر امام خمینی(ره) در جنوب خوزستان به آب‌های آزاد بین‌المللی و از طریق راه آهن سراسری به ترکیه، اروپا و آسیای مرکزی دسترسی دارد.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن