اصفهان

سرمایه‌گذاران فریدنی از ۲۰ سال معافیت مالیاتی برخوردار می‌شوند

[ad_1]

حسین محمد صالحی، روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این تصمیم، اردیبهشت امسال در هیات وزیران مُصوب و به دستگاه‌های دولتی ابلاغ شد که بر اساس آن واحدهای صنعتی معدنی و خدماتی که از سال ۱۴۰۰ در فریدن احداث می‌شوند یا به بهره‌برداری می‌رسند مانند مناطق آزاد تجاری، صنعتی و کالاهای تولیدی و توسعه به مدت ۲۰ سال از معافیت مالیاتی برخوردار می‌شوند.

به گفته وی، با پیگیری انجام شده از سوی  وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه، اکنون فریدن به عنوان منطقه «غیر برخوردار از اشتغال» تعریف شده است.

محمدصالحی با بیان اینکه معافیت مالیاتی از جمله امتیازاتی است که در مناطق آزاد تجاری برای سرمایه‌گذاران اعمال می‌شود، افزود: با توجه به مشکل بیکاری در منطقه، مقرر شد وزارتخانه‌ها اولویت برنامه‌های خود را در زمینه اشتغال به فریدن اختصاص دهند.

نماینده مردم فریدن، فریدونشهر،چادگان و بویین میاندشت از پیگیری برای اخذ تسهیلات و تخفیف‌های بیشتر در واگذاری زمین‌های شهرک صنعتی فریدن خبر داد و افزود: بدنبال الحاق بخشی دیگر به شهرک صنعتی فریدن هستیم و می‌کوشیم زیرساخت‌ شهرک صنعتی با بکارگیری پیمانکاران بهبود یابد.

ایجاد شغل بر اساس همه ظرفیت‌های بومیِ قابل سرمایه‌گذاری ضروریست

محمد صالحی، جذب سرمایه‌گذار و استقرار چند کارگاه و صنعت به عنوان پیشران‌های اقتصادی در منطقه را برای ایجاد انگیزه در مردم و سرمایه‌گذاران بومی و غیربومی ضروری دانست و افزود: بر این باوریم که حرکت تنها بر مبنای طرح آمایش سرزمین کافی نیست، چرا که بر این اساس بهانه‌هایی مطرح می‌شود که دست ما را می‌بندد.

نماینده مردم فریدن، فریدونشهر،چادگان و بویین میاندشت اضافه کرد: مسوولان و برخی سیاست‌های بالادستی بدنبال آن هستند که در این منطقه صنایع آلوده‌کننده مستقر نشود این در حالیست که بقیه مجوزهای متناسب با ظرفیت‌های بومی را طی سال‌های متمادی به شهرستان‌های دیگر داده‌اند که اکنون به اشباع رسیده است.

محمدصالحی افزود: با وجود برخی محدودیت‌ها، ما بدنبال هرگونه صنعت و فعالیت تولیدی متناسب با ظرفیت‌ها و امکانات منطقه هستیم و مجوز برخی از آنها را نیز اخذ کرده‌ایم.

نماینده مردم فریدن، فریدونشهر،چادگان و بویین میاندشت در مجلس، گردشگری، کشاورزی و دامداری را همچنان دارای ظرفیت ایجاد و توسعه اشتغال در منطقه برشمرد و افزود: استقرار صنایع تبدیلی کشاورزی و زیرساخت‌های گردشگری زمانبَر و طولانی‌تر است، با این حال کارگاه فرآوری محصولات کشاورزی در فریدن و چادگان در حال تکمیل و بهره برداری است که در زمان حاضر۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

محمدصالحی گفت: مراحل ثبت نخستین شرکت دانش بنیان منطقه در حال انجام است که از طریق آن بسیاری از مشاغل خانگی راه‌اندازی و تقویت خواهد شد.

وی از اخذ مجوز برای استقرار کارخانه داروسازی در فریدونشهر و همچنین استقرار صنایع سنگ و فایبرگلاس در بویین میاندشت خبر داد و افزود: سرمایه‌گذارانی برای این طرح‌ها اعلام آمادگی کرده اند و در حال رفع مشکل زمین و زیر ساخت های آنها هستیم.

محمد صالحی افزود: کارخانه لاستیک سازی و لوله‌های فولادی فریدن نیز مجوزهای لازم را گرفته که در حال تکمیل است.

وی افزود: کارخانه تولید لنت ترمز که بتازگی کلنگ زنی شد در مرحله دیوارکشی و کارخانه لوله‌های پلی اتیلن فریدن در مرحله تولید آزمایشی است که قرار است در مرحله بعد به ساخت دستگاه‌های تولید این لوله‌ها نیز اقدام کند.

محمدصالحی اضافه کرد: بر اساس نظر کارشناسان، ظرفیت خوبی در منطقه برای ایجاد کارخانه نساجی وجود دارد که اکنون در مرحله مکان‌یابی برای این موضوع هستیم.

وی با بیان اینکه بدلیل برخی تضادهای محیطی، ایجاد شهرک صنایع غذایی در شهرک صنعتی فعلی فریدن تایید نشده است، افزود: از این رو محدوده انتهای قُطب صنعتی شهر داران(بخش مرکزی فریدن) را برای استقرار صنایع تبدیلی پیش بینی کردیم و اکنون بدنبال خلع ید افرادی هستیم که در این محدوده زمین گرفته‌اند اما هیچگونه فعالیت اقتصادی راه‌اندازی نکرده‌اند.

محمدصالحی افزود: برای راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی و صنایع تبدیلی در این محدوده متقاضی بسیار است اما با کمبود زمین مواجهیم که امیدواریم با ادامه فرایند تعیین تکلیف زمین‌ها، این مشکل نیز حل شود.

به گفته وی، با واگذاری زمین‌های قطب صنعتی به شرکت شهرک‌های صنعتی، سرمایه‌گذار می‌تواند زمین را خریداری و طی سه سال کارگاه تولیدی خود را راه‌اندازی کند.

شهرستان‌های فریدن با بیش از ۴۹ هزار نفر جمعیت، فریدونشهر با ۳۵ هزار نفر جمعیت، چادگان با ۳۲ هزار نفر و بویین میاندشت با بیش از ۲۴ هزار نفر به ترتیب در ۱۴۰، ۱۸۰، ۱۱۰ و۱۷۰ کیلومتری غرب استان اصفهان قرار دارند.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن