تهران
ضرورت ایجاد کمیته تخصصی با هدف بهبود کیفیت مدارس غیرانتفاعی در دماوند
[ad_1]
مهدی حیدری روز شنبه در چهارمین نشست شورای آموزش و پرورش دماوند که با حضور اعضا در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار داشت: نقیصه ای در حوزه مدارس غیرانتفاعی مبنی بر اعلام مجوز به معلمان بازنشسته و نبود توان مالی مناسب وجود داشت که این موارد موجب شد به ایده ال نرسیم.
وی ادامه داد: واقعیت این است که کشور در واگذاری مدارس به حوزه غیردولتی موفقیت چندانی به دست نیاورد اما خوشبختانه شهرستان دماوند با وجود کمبودها و مشکلات، در بین سایر شهرستان ها حرفی برای گفتن دارد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه بسیاری از افراد در این شهرستان با حداقل امکانات بهترین خدمات را ارائه کرده و به دنبال سودآوری نیستند، افزود: این موضوع باعث شده با وجود مشکلات، رتبه خوبی برای شهرستان داشته باشیم.
فرماندار دماوند خاطرنشان کرد: البته این کسب رتبه ها نباید تلاش ما را متوقف کند، بلکه باید مدارس غیرانتفاعی به سمت استاندارد جهانی پیش روند که می تواند شامل موضوعات روانی، تربیتی و آموزشهای بین المللی باشد.
حیدری ارائه درس زندگی به دانش آموزان مهم دانست و بیان داشت: نگرانی امروز والدین از موضوعاتی نظیر اعتیاد و موضوعات انحرافی به دلیل عدم آموزش درس زندگی به فرزندان است و اگر این موضوعات دسته بندی و در قالب یک بسته آموزشی ارائه شود، می توان به جامعه آینده امیدوار بود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه مبارزه با اعتیاد، فساد و فحشا اگر پایه های آموزشی قویتر باشد، قطعا این معضلات در سنین بالاتر به صورت چشمگیر کاهش می یابد، افزود: افرادی که در حوزه مدارس غیرانتفاعی فعالیت می کنند، بسته آموزشی جدید و متفاوتی در خصوص ارائه دهند تا در سالهای آینده بتوانیم نتایج آن را در جامعه لمس کنیم.
وی مدارس غیرانتفاعی را مکمل مدارس دولتی دانست و گفت: این پازلها باید به گونه ای در جای خود قرار گیرند که تصویری از آینده کشور را نشان دهند؛ ما انتظار داریم که همانگونه که دماوند در طول تاریخ جمهوری اسلامی با وجود شخصیت های بزرگ دینی، مذهبی و علمی در همه امور مثبت پیشقدم بوده، در این خصوص نیز ورود کرده و پایلوتی برای همه شهرستان ها و استانهای کشور باشد.
فرماندار دماوند تصریح کرد: از آغاز بیماری کرونا تاکنون تأثیرات منفی این ویروس را در حوزه آموزشی حس کردیم؛ امیدواریم در ماههای آینده بتوانیم با تزریق واکسن، شاهد بازگشایی مدارس باشیم و فرزندان ما در امنیت کامل در کلاسهای درس حضور پیدا کنند؛ شهرستان دماوند وضعیت خوبی در خصوص کرونا ندارد، از این رو باید همه پروتکل ها را رعایت کرده و کمک کنیم باری که بر دوش حوزه سلامت است، کاهش یابد.
حیدری در ادامه با تاکید بر اهمیت سوادآموزی افزود: یادگیری، خواندن و نوشتن جزو حقوق اولیه شهروندی است و همه افراد باید حداقل خواندن و نوشتن را فرا بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: به دلایل جغرافیایی و فرهنگی از گذشته تا به امروز در برخی از شهرها و روستاها شاهد بحث بی سوادی عمدتا در بین بانوان بودیم که این بحث جغرافیا و جنسیت تأثیر منفی بر موضوع سوادآموزی گذاشته بود.
وی بیان داشت: این موضوع باید در دماوند نیز به جدیت مورد توجه قرار گیرد، چرا که بحث خواندن و نوشتن حداقلی میتواند در تربیت فرزندان، سلامت مادر و کودکان و همچنین مدیریت خانواده موثر باشد
فرماندار دماوند گفت: انتظار داریم مدیران مرتبط، با جدیت بیشتری موضوع سوادآموزی را مدنظر قرار دهند و نقطه ای به عنوان پایان تاریکی بی سوادی در شهرستان دماوند تعیین شود.
شهرستان دماوند از جمله شهرستان های شرق استان تهران است که در ۴۵ کیلومتری پایتخت قرار دارد.
منبع