آذربایجان شرقی

فرماندار: مراغه برای پیوستن به جامعه شهر سالم آماده ارزیابی است

[ad_1]

سیدعلی موسوی روز سه‌شنبه در نشست جامعه سالم و ایمن شهر مراغه افزود: توجه بیش از پیش به چشم‌اندازهای توسعه شهری و بازنگری شاخص‌ها نیز مسیر پیوستن مراغه به جامعه شهر سالم و ایمن را هموار خواهد کرد.

وی تسریع در تدوین طرح جامع ترافیک شهر مراغه از سوی شهرداری را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: اجرای طرح جامع ترافیک شهری زمینه اصلاح معابر شهری به عنوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌های شهر سالم و ایمن را فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه وجود سمن‌ها مهم‌ترین ظرفیت اجتماعی این شهرستان به شمار می‌رود، اضافه کرد: از ظرفیت سمن‌ها می‌توان در زمینه اجتماعی‌سازی سلامت نیز بهره گرفت و پیوستن مراغه به شهر سالم و ایمن را تسهیل کرد. 

به گفته وی طی یک سال اخیر با وجود مشکلات اقتصادی جامعه، گام‌های مناسبی برای توانمندسازی مناطق محروم و حاشیه شهری برداشته شده و اکنون زمینه برای پیوستن این شهرستان به شهر سالم و ایمن فراهم است.

ترفیک مهمترین مشکل شهر مراغه

شهردار مراغه نیز بیان کرد: ترافیک مهمترین مشکل شهری مراغه به شمار می‌رود که زمینه وقوع حوادث رانندگی در سطح شهر را فراهم می‌کند و بر همین اساس طرح جامع ترافیکی شهر در حال تدوین است.

«شهرام مروتی» اظهار داشت: ایمن‌سازی معابر در سایه اجرای طرح جامع ترافیکی شهر نه تنها امنیت شهروندان را ارتقا می‌دهد، بلکه مسیر پیوستن مراغه به جامعه شهر سالم و ایمن را هموار خواهد کرد.

برگزاری جلسات درون‌بخشی و برون‌بخشی 

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز بیان کرد: هم‌اکنون این شهرستان نامزد پیوستن به جامعه ایمن به عنوان شهر سالم و ایمن است و در این راستا جلسه‌های هماهنگی مختلفی با ادارات و دستگاه‌های شهرستان برگزار می‌شود.

اصغر تنومند افزود: همکاری برون‌بخشی و درون‌بخشی برای ارتقای شاخص‌های شهر سالم و ایمن تعریف شده از سوی سازمان بهداشت جهانی ضرورتی انکارناپذیر است و این شهر با وجود بافت قدیمی و فرسوده راه سختی پیش‌رو دارد.

وی به برخی از تلاش‌ها برای ارتقای شاخص‌های شهر سالم و ایمن اشاره کرد و افزود: هم‌اکنون نیز ۱۳۶ مدرسه مروج سلامت در این شهرستان فعال بوده و ۱۳ مرکز مثبت زندگی نیز برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: همچنین با تلاش دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان، در حال حاضر ۷۰ درصد از اماکن عمومی و ادارات این شهرستان برای بهره‌مندی معلولان و جانبازان مناسب‌سازی شده است.

به گزارش ایرنا برنامه شهر سالم و ایمن، فرصت مشارکت ساختارمند بین‌بخشی در جهت بهبود وضعیت سلامت و ایمنی شهروندان و همچنین حرکت به سمت اهداف توسعه پایدار را فراهم می‌کند و سلامت را در مرکز ثقل سیاست‌گذاری جهت توسعه پایدار شهری قرار می‌دهد.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن