اصفهان
مسوولان، ظرفیت نخبگان برای حل مشکلات کشور را باور کنند
[ad_1]
محمد باقری، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خردگرایی و استفاده از ظرفیت علمی استادان و دانشجویان در دولت اسلامی ضروریست و مسوولان و برنامهریزان دولت سیزدهم باید به این مهم ناظر به منویات رهبر معظم انقلاب، عنایت ویژه داشته باشند.
وی استفاده از نظرات نخبگان و محیطهای علمی و دانشگاهی را یکی از شاخص های رشد و اعتلای جوامع دانست و گفت: دانشگاهها با توجه به ظرفیتهای خود بعنوان مرجع علمی فعالیت های هر کشور شناخته شدهاند.
باقری با بیان اینکه دولتها باید از ظرفیت دانشگاهها و نخبگان برای حل معضلات استفاده کنند، خاطرنشان کرد: این موضوع در بیانیه گام دوم انقلاب و در محور علم و پژوهش نیز مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است.
این استاد دانشگاه با اشاره به ایجاد ساختارهای خوب و قدرتمندی در حوزه نخبگی در کشور گفت: دانشگاههای کشور در حال تبدیل شدن به مراکز مساله محور و با احصا مسائل جامعه و صنعت بدنبال یافتن راه حل برای آنها هستند.
وی از جمله این ظرفیتها را ایجاد پژوهشکده در دانشگاهها، مراکز رشد فناوری و سراهای نوآوری خواند و اضافه کرد: بسیج اساتید اصفهان نیز در این جهت ساختارهایی مانند اندیشکده علمی و راهبردی بسیج ایجاد کرده است.
باقری با اشاره به تشکیل پنج اندیشکده علمی و راهبردی در اصفهان با موضوعات فضای مجازی، آب، محیط زیست، گردشگری و شهر اسلامی اظهار داشت: این مراکز ظرفیتهای ویژه ای در بخش های مختلف با نگاه به توانمندیهای داخل کشور دارند و آماده همکاری با دولت جدید برای حل معضلات کشور بویژه استان اصفهان هستند.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۳۲ مساله اساسی اصفهان احصا و در کانون های استادی بسیج بررسی شد، خاطرنشان کرد: تحقیقات لازم برای حل این مسائل در حال اجراست که ظرفیت خوبی برای کمک به مسوولان و برنامهریزان دولت جدید دارد.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی، تبادل نظر و استفاده از نظر نخبگان را یک حرکت بسیار لازم و مفید دانستند و بر آن تاکید کردند.
اصفهان با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو و هفت هزار استاد دانشگاه دومین استان دانشگاهی کشور بشمار میآید.
منبع