تهران
موکبهای سلامت به جای ایستگاه صلواتی در شهرستان ری برپا میشود
[ad_1]
حجت الاسلام علی کنگرلو روز چهارشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: طبق دستورالعمل های ستاد ملی کرونا، هیچ کسی حق احداث و ایجاد ایستگاه های صلواتی در خیابان و معابر شهر و روستاهای شهرستان ری را ندارد.
وی اظهار داشت: با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا تجمع در آستانهای مقدس و اماکن متبرکه برگزار نمی شود، برهمین اساس از مردم و عزاداران می خواهیم با رعایت شیوه نامه های بهداشتی کمک کنند تا مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) بدون مشکل برگزار شود.
این مسئول تاکید کرد: براساس هماهنگی های انجام شده با دستگاههای مختلف، مراسم و عزاداری های هیات ها در فضای باز مانند مدارس، بوستانها و ورزشگاه ها برگزار و عملکرد هیات های مذهبی توسط گروهای بازرسی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ارزیابی می شود.
وی اظهار داشت: با هماهنگی صورت گرفته، در ایام محرم امسال، موکب های سلامت به جای ایستگاه های صلواتی فعالیت خواهند کرد.
این مسئول خاطرنشان کرد: مجوز موکب های سلامت با هماهنگی پلیس امنیت و سپاه پاسداران، توسط اداره تبلیغات اسلامی صادر خواهد شد.
کنگرلو تاکید کرد: هیات های مذهبی باید پروتکل های بهداشتی را در عزاداری رعایت کنند، در غیر اینصورت قطعا به طور قانونی با مسئولان این هیات ها برخورد خواهد شد.
به گزارش ایرنا، یکهزار و ۲۵۰ هیات مذهبی در شهرستان ری فعال و اغلب تکیه و هیات های قدیمی استان تهران در این شهر مستقر هستند؛ عزاداری های محرم در این شهرستان به دلیل وجود بارگاه شریف حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و دیگر امامزادگان مدفون در ری، همواره مورد توجه شیعیان و دوستداران اهل بیت (ع) بوده و حرکت دسته جات عزاداری به سمت آستان آن حضرت زبانزد بوده است.
شهرستان ری با جمعیتی حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است و به دلیل قرار گرفتن حرم حضرت عبدالعظیم (ع) حسنی، این شهرستان کربلای ایران و قبله تهران خوانده میشود.
منبع