فارس
کفشکنی، حفر و اجاره ۹۵ چاه در استان فارس برای تامین آب آشامیدنی
[ad_1]
رضا عسکری چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران بیان داشت : متأسفانه سال آبی جاری یکی از کم بارش ترین سال ها در چند دهه گذشته است که آثار مخرب زیادی بر منابع آب آشامیدنی استان فارس تحمیل کرده است.
وی با تأکید بر اینکه تابستان بسیار گرم و کم آبی را پشت سر می گذاریم ، بیان داشت: از چند ماه گذشته پیش بینی بروز بحران کم آبی در فصل گرم سال را داشته ایم و با تشکیل کمیته بحران برنامه ای کاربردی را تدوین کردیم و برای کاهش اثرات خشکسالی به مرحله اجرا گذاشتیم.
عسکری ادامه داد: افزایش تاب آوری و پایداری خدمات یکپارچه آبرسانی در شهر ها و روستاهای استان مهمترین رویکرد ماست وبر همین اساس طی ماه های گذشته اقدامات گسترده به منظور مدیریت تنش آبی در شهر ها و روستاهای استان انجام داده ایم.
وی اضافه کرد : بازسازی و ارتقای تاسیسات و کاهش هدر رفت در شهرها و روستاها ، پایدار سازی تامین برق و افزایش توان آبرسانی سیار در شهرها و روستاها ، تکمیل طرح های آبرسانی اولویت دار ، افزایش ظرفیت ذخیره سازی آب ، افزایش ظرفیت تامین و تولید آب و مدیریت مصرف ، اجرای پروژه های ارتقای کیفیت آب از جمله این اقدامات است.
به گفته وی در ماه های گذشته ۱۷۹ کیلومتر از خطوط و شبکه های آبرسانی در شهرهای جهرم ، نی ریز ، داراب و کازرون نشت یابی شده که این اقدام منجر به کاهش ۳۶ لیتر در ثانیه از هدر رفت آب شد.
عسکری ادامه داد : در این مدت در شهرها و روستاهای استان ، ۳۹ کیلومتر از خطوط انتقال فرسوده بازسازی و نوسازی شده است.همچنین ۴۳۰ کیلومتر از شبکه های توزیع آب در شهر ها و روستاها بازسازی و نوسازی شده و ۳هزار و ۱۵۷ رشته انشعابات مشترکین در شهرها و روستاهای استان اصلاح و بازسازی شده است.
معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفا فارس با بیان اینکه تعداد ۱۷هزار و ۲۸۵ دستگاه کنتور خراب مشترکین در شهرها و روستاهای استان بازسازی شده است افزود: تعداد ۸۲۶ فقره انشعاب غیر مجاز در شهرها و روستاهای استان شناسایی شد که از این تعداد ۳۵۶ فقره به انشعاب مجاز تبدیل شده است.
عسکری با بیان اینکه تعداد چاههای کف شکنی شده حدود ۳۸ حلقه چاه ، اجاره ۳۷ حلقه چاه کشاورزی و آبرسانی سیار به ۳۳۴ روستای استان فارس در ماهها یگذشته انجام شده گفت: تعداد ۲۰ حلقه چاه جدید جهت برون رفت از بحران کم آبی در شهرها و روستاهای استان حفر شده است که میزان تقریی ۳۰۰ لیتر بر ثانیه به ظرفیت تولید اضافه شده است.
منبع