اصفهان
کمک یک میلیارد تومانی شورای شهر به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصویب شد
[ad_1]
به گزارش ایرنا، علیرضا بوژمهرانی، روز یکشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر با اشاره به فعالیت شهرداری برای پیشگیری از ابتلا به کرونا افزود: در مدت شیوع کرونا، شهرداری اصفهان بسیاری از مراکز فرهنگی و تفریحی خود را که منبع درآمدش بوده، تعطیل کرده است.
وی اضافه کرد: تاکنون ده ها میلیارد تومان ضرر مالی بابت این تعطیلی ها به شهرداری وارد شده که همگی در راستای حفظ سلامت مردم بوده است.
سرپرست شهرداری اصفهان تصریح کرد: شهرداری برای گرامیداست ایام محرم نمادهای شهری نصب کرده اما خود را هم ملزم به رعایت پروتکل های بهداشتی می داند و ورودی پارک ها را بسته است اما خود مردم چندان مقید به رعایت پروتکل ها نیستند.
وی در پاسخ به درخواست دانشگاه علوم پزشکی برای کمک شهرداری از محل ردیف کمک به هیات های مذهبی برای تهیه تجهیزات بیماران کرونایی گفت: ما برای کمک به هیات های مذهبی ردیف بودجه داریم اما منبع درآمد زیادی را هم از دست داده ایم.
بوژمهرانی گفت: با این حال، مبلغ یک میلیارد تومان که برای کمک به هیات های مذهبی در ماه محرم در نظر گرفته شده بود برای تامین تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی در طرح ۲ فوریتی شورای شهر اختصاص یافت.
ضربه قطع مکرر برق به کسب و کار مردم
رییس شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این نشست گفت: امیدواریم همشهریان در جلسات سوگواری با رعایت حداکثر دستورات بهداشتی شرکت کنند اما سختگیری ها برای رعایت پروتکل های بهداشتی باید برقرار باشد.
محمد نورصالحی افزود: فشار خیلی زیادی روی نیروهای شبکه بهداشت و درمان با آغار موج پنجم وارد و موجب شده است کادر درمان بشدت فرسوده شوند.
رییس شورای شهر اصفهان تصریح کرد: مجموعه شهرداری آماده ارائه خدمات به هیات های مذهبی در راستای رعایت مسائل بهداشتی هستند.
وی ادامه داد: در روزهای گذشته بصورت مجدد شاهد قطع برق در چند نوبت بودیم که به کسب و کارهای ضروری مردم بسیار ضربه وارد کرده است که باید این مشکل برطرف شود.
نورصالحی تاکید کرد: فرایند انتخاب شهردار اصفهان با قوت در حال پیگیریست.
خطر تجمع مردم در مراکز واکسیناسیون
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این جلسه با تاکید به نبود همکاری بین بخشی برای کنترل کرونا گفت: همکاری با دانشگاه علوم پزشکی کمرنگ و مشارکت مردم کم شده است .
کمال حیدری افزود: ما ۱۳ مرکز واکسیناسیون شامل هشت مرکز ثابت و پنج مرکز موقت داریم که امیدواریم با واکسیناسیون ۷۰ درصدی مردم، روند عادی به زندگی اجتماعی شهروندان بازگردد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: ما در مراکز واکسیناسیون با کمبود منابع مالی و تجهیزات پزشکی مواجهیم و حتی نیروهای کادر ما ۶ ماه مشغول کار بوده و مرخصی نرفته اند.
وی ادامه داد: بسیاری از مردم بدون ثبت نام قبلی به مراکز واکسیناسیون می آیند که موج فضای مجازی نیز در این امر بی تاثیر نبوده است.
حیدری گفت: برای نظم دهی مراکز واکسیناسیون نیاز به کمک دستگاه ها داریم زیرا بسیاری از دستگاه ها نیروهای غیرفعال دارند که می توانند به ما کمک کنند.
وی تاکید کرد: یکی از دغدعه های ما تجمع مردم در مراکز واکسیناسیون است، زیرا بسیاری از افراد در همین صف ها مبتلا شده اند و ما نیاز به کنترل و تامین نیروی انسانی داریم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: ما تجهیزات خاصی برای مراکز واکسیناسیون نداریم در حالی که باید ۷۰ درصد از جمعیت استان را هم واکسینه کنیم.
منبع