خوزستان

یک چهارم مراجعه کنندگان به بیمارستان رازی اهواز زنان باردار هستند

[ad_1]

به گزارش ایرنا ماندانا قنواتی بامداد چهارشنبه در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: در شبانه روز گذشته ۵۴۰ مراجعه کننده به بخش تریاژ بیمارستان و ۳۵۰ بیمار مراجعه کننده به درمانگاه رمدسیور سرپایی داشتیم.

وی با اشاره به مراجعه ۶۰  بیمار کرونایی به بخش اورژانس حاد یک و ۲ این بیمارستان افزود: تعدادی از این بیماران به صورت سرپایی درمان شده و تعدادی باید بستری شوند.

رییس بیمارستان رازی اهواز با بیان اینکه هشت بیمار در انتظار آی سی یو و ۱۷ بیمار در انتظار اعزام به بخش های ژنرال داریم افزود: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حال آماده سازی بیمارستان های مختلف بوده تا با ظرفیت سازی در بیمارستان رازی، بتوان تخت بیشتری در اختیار بیماران قرار دهیم.

وی افزود: شرایط بیماری در این بیمارستان به گونه ای است که روزانه با ازدحام بیماران مواجه بوده و این موضوع کادر درمان را خسته کرده است لذا از مردم تقاضا داریم رعایت پروتکل های بهداشتی را در دستور کار قرار دهند.

قنواتی گفت: در پیک جدید بیماری اگر یک فرد به بیماری مبتلا شود تمام اعضای خانواده اش را درگیر می کند به عنوان مثال روز قبل سه نفر از اعضای یک خانواده به این ویروس مبتلا شدند و مابقی آنها امروز به ما مراجعه کردند.

وی افزود: قدرت سرایت سوش دلتا به مراتب بالاتر از نوع های قبلی است و معمولا به این شکل است که فرد در یک هفته اول متوجه بیماری نمی شود و همین موضوع باعث می شود مابقی اعضای خانواده درگیر شوند. ویروس نوع دلتا ابتدا با یک آبریزش بینی، گلودرد و بدن درد در فرد نمایان می شود و از روز هشتم به بعد فرد به علائم شدیدی مبتلا می شود.

رییس بیمارستان رازی گفت: ما به پزشکان عمومی خود اعلام کردیم از بیمارانی که مشکل تنفسی ندارند در روز هفتم یا هشتم بیماری سی تی اسکن اولیه را بگیرند و سی تی اسکن مجدد روز دهم از فرد بیمار گرفته شود. این موضوع باعث می شود که از تعداد سی تی اسکن های زودهنگام کاسته شده و در زمان دقیق تری از بیماران کرونایی سی تی اسکن انجام شود تا اگر ضایعه ای وجود شد زودتر اقدامات درمانی را آغاز کنیم.

وی با اشاره فعالیت کلینیک تنفسی در این مرکز درمانی افزود: این کلینیک از ساعت هشت صبح کار خود را آغاز کرده و تا پاسی از شب دایر است ادامه  و در هر شرایطی پذیرای بیماران هستیم همچنین با تمهیدات دانشگاه علوم پزشکی اهواز مشکلی از بابت دارو و سرم نداریم.

قنواتی گفت: اکنون روزانه به طور متوسط ۸۰۰ بیمار در این مرکز داروی رمدسیور دریافت می کنند و در صدد هستیم که میزان داروی ذخیره سازی خود را افزایش دهیم زیرا نمی دانیم که دوره این بیماری در استان چقدر است.

در حال حاضر ۱۷ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، پنج شهرستان نارنجی و پنج شهرستان زرد کرونایی هستند.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن