آذربایجان شرقی

۲۰ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی سهند فعالیت می‌کنند

[ad_1]

مصطفی قره باغی روز شنبه در دیدار با مدیرعامل شرکت موتوژن، با بیان این‌که امروز شاهد ارتباط بین دانشگاه و صنعت به طور سیستماتیک هستیم، اظهار کرد: این دانشگاه دارای ۱۱ دانشکده فنی و مهندسی در رشته‌های مختلف است که در امر آموزش از مقاطع کارشناسی تا دکترا فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه در این مراکز به جای استفاده از بودجه‌های دولتی از محل قراردهای منعقد شده با صنعت، تامین اعتبار می‌شود،  افزود: در کنار تربیت نیروی انسانی، به پژوهش جهت رفع نیازهای جامعه به ویژه صنعت معتقد هستیم و در این راستا برای این‌که زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم، ایده‌ مراکز تحقیقاتی تقاضا محور یا نوع دوم شکل گرفته است.  

قره باغی با بیان این‌که دانشگاه صنعتی سهند تبریز در سایر بخش‌ها نیز موفق عمل کرده است، گفت: صنایع موفق کشور به امر پژوهش توجه ویژه‌ای دارند و اگر بتوانیم این ارتباط را محکم کرده و دفاتر طرح و توسعه‌ صنعت، دانشگاه را به عنوان خانه‌ دوم خود فرض کنند، می‌توانند از نظر کیفیت تولید و هزینه‌های محصول نهایی،  بین رقبا حرف اول را در جهان بزنند.

رییس دانشگاه صنعتی سهند با اشاره به راه اندازی دفتر همکاری بین شرکت موتوژن و دانشگاه صنعتی سهند، گفت: امیدواریم با راه اندازی این دفتر در آینده‌ نزدیک شاهد موفقیت‌های زیادی از همکاری بین صنعت و دانشگاه باشیم.

به گزارش ایرنا، دانشگاه صنعتی سهند در سال ۱۳۶۸ تاسیس شد، هم اکنون ۱۱ دانشکده‌ فنی و مهندسی از جمله مواد، نفت و گاز، شیمی و معدن  در این دانشگاه وجود دارد.

 ۱۸۳ عضو هیات علمی در این دانشگاه فعالیت می‌کنند و نزدیک به ۵۰ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه سهند، پروفسور هستند، همچنین چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. این دانشگاه دارای رتبه‌ سوم کشوری در اختراعات توسط اعضای هیئت علمی است.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن