آذربایجان شرقی

۲ رتبه برتر، سهم دانش‌آموزان آذربایجان‌شرقی از کنکور ۱۴۰۰

[ad_1]

به گزارش ایرنا، در آزمون ورودی امسال دانشگاه های کشور ۶۷ هزار و ۹۵ داوطلب در آذربایجان شرقی شرکت کردند که ۳۸ هزار و ۸۶۱ نفر از آنان خانم و ۲۸ هزار و ۲۳۴ نفر آقا بودند. 

در نخستین روز آزمون سراسری ورودی دانشگاه های کشور در آذربایجان شرقی، چهار هزار و ۸۸۰ داوطلب در رشته هنر، ۶ هزار و ۸۰۶ نفر در رشته ریاضی و ۱۷ هزار و ۶۱۸ داوطلب فردا در رشته علوم انسانی در ۱۹ شهر استان و ۳۰ حوزه امتحانی رقابت کردند.

آزمون رشته علوم تجربی ورودی دانشگاه های کشور در آذربایجان شرقی نیز با بیشترین داوطلب به تعداد ۲۹ هزار و ۲۸۸ نفر برگزار شد و در آخرین روز آزمون، هشت هزار و ۵۰۳ داوطلب در رشته زبان به رقابت پرداختند.

رتبه یک کنکور تجربی: روزانه ۱۲ ساعت مطالعه داشتم

رتبه اول کنکور تجربی ۱۴۰۰ گفت: کنکور و کسب رتبه اول به هوش بالا نیاز ندارد بلکه یک فرد با هوش متوسط می‌تواند با سختکوشی و هدف‌گذاری به نتیجه برسد.

نیما ابوالحسنی، افزود: مدرسه و معلمان تاثیرات زیادی در کنکور یک دانش‌آموز دارد به طوریکه مدیر و معاون و معلم‌های من مدام پیگیر کنکور من بودند و حتی بیشتر از من استرس داشتند. 

وی ادامه داد: من از کلاس‌های خصوصی و کنکور استفاده کردم و هیچ وقت کتمان این نیستم ولی تاثیر معلم و نحوه تدریس آنها در مدرسه بسیار موثر است. 

نفر برتر کنکور ۱۴۰۰ اضافه کرد: بنده از کلاس دهم استارت کنکور را زدم و از آن روزها تایمی را برای کنکور می‌خواندم به طوریکه ابتدا از ۵ ساعت شروع کردم و در نهایت به ۱۲ ساعت در روز می‌رسید. 

وی یادآوری کرد: تمایل دارم تا در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران درس بخوانم و امیدوارم با عنایت پروردگار یک پزشک حاذق شوم. 

ابوالحسنی تاکید کرد: کنکور و کسب رتبه اول به هوش بالا نیاز ندارد بلکه یک فرد با هوش متوسط می‌تواند با سختکوشی و هدف‌گذاری به نتیجه برسد. 

وی افزود: برای کسب یک نتیجه حتما باید خانواده کمک کند و آرامش را ایجاد کنند و من از این بابت از خانواده‌ام تشکر می‌کنم که چنین فضای پر از آرامش را فراهم آوردند. 

نفر برتر کنکور تجربی خاطرنشان کرد: اینکه با نفرات برگزیده از سنجش تماس گرفته‌اند، درست نیست، بلکه رتبه من را یکی از استادهایم خبر دادند و من از نتیجه کنکور خود بسیار مات و مبهوت بودم چراکه می‌دانستم نتیجه خوبی خواهم گرفت ولی به رتبه یک فکر نمی‌کردم و حتی برایم قابل دسترس بود. 

وی در مورد اثرات کرونا روی کنکور گفت: من آبان سال گذشته به کرونا مبتلا شدم ولی از نظر من نه تنها کرونا اثر منفی نداشت بلکه باعث شد تا با رقبای خود و کنکوری‌های ۱۴۰۰ در رشته خودم آشنا شوم زیرا قبل کرونا این شناخت در حد تبریز بود ولی در اثر کرونا و مسائل  تدریس آنلاین باعث شد تا با اکثر رقبای خود در سراسر کشور آشنا شوم. 

رتبه چهارم کنکور علوم تجربی: شیوع کرونا زمان مطالعه من را افزایش داد

دارنده رتبه‌ چهارم کنکور علوم تجربی از روستای تاریخی «لیوارجان» شهرستان جلفا گفت: رتبه‌ی یکصد را در نظر گرفته بودم اما انتظار رتبه‌ی چهار را نداشتم.

آیناز مارالی اظهار کرد: خانواده در موفقیت من بسیار تأثیرگذار بود و من کل موفقیت خود را مدیون همکاری آنها هستم چرا که تمام برنامه های زندگی خود را با مطالعه‌ی من تنظیم کرده بودند.

وی ادامه داد: پدر من مهندس و مادرم خانه‌دار بوده  و من در مدرسه‌ی نمونه دولتی تحصیل کردم.

رتبه‌ی چهار کنکور تجربی در خصوص درصد های کنکوری خود اظهار کرد: ادبیات را ۷۶، عربی ۹۴، دینی و زبان انگلیسی ۸۹، ریاضی ۶۰، زیست ۹۰، فیزیک ۸۳ و شیمی را ۸۸ درصد زده بودم.

وی در رابطه با نحوه‌ی مطالعه خود افزود: من از تمام وقت خود استفاده کرده و روزانه ۱۰ الی ۱۲ ساعت را به مطالعه اختصاص می‌دادم.

وی تاکید کرد: از منابع و کلاس های درسی خارج از مدرسه استفاده کرده و در آزمون ها شرکت می‌کردم که بسیار در موفقیت من تأثیرگذار بود و همچنین با مطالعه‌ی یک کتاب آن را کنار گذاشته و به سراغ منابع دیگر می‌رفتم.

 رتبه‌ی چهار کنکور تجربی با اشاره به مشکلات درس خواندن در دوران شیوع ویروس کرونا متذکر شد: شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس مشکلات چندانی را ایجاد نکرد بلکه زمان مطالعه‌ی من را افزایش داد و تنها مورد نبود تفریح و سرگرمی بود.

وی یادآور شد: قبل از آزمون، سوالات کنکور را بررسی کرده و با مشاوران خود گفت‌وگو کردم و با توکل بر خدا و آرامش خاطر به سراغ آزمون رفتم.

مارالی در رابطه با سختی سوالات آزمون کنکور بیان کرد: من نظام جدید هستم اما سوالات آزمون کنکور و بویژه سوالات درس ریاضی دشوار و خارج از کتاب درسی مطرح شده بودند.

رتبه‌ی چهار کنکور تجربی در پایان به کنکوری های ۱۴۰۱ توصیه کرد: کنکوری ها تمام وقت خود را برای مطالعه گذاشته و به حاشیه ها توجه نکنند که در این صورت قطعاً به هدف خود خواهند رسید.

قدردانی امام جمعه تبریز از برترین های کنکوری آذربایجان شرقی

در همین حال نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز نیز در پی موفقیت دانش‌آموزان استان در آزمون سراسری دانشگاه‌ها (کنکور)، ضمن تماس تلفنی و گفت و گوی جداگانه با هر یک از آنان، پیام تبریکی نیز در این باره صادر کرد.

متن پیام حجت‌الاسلام والمسلیمن سیدمحمدعلی آل‌هاشم به این شرح است:

«خبر غرور آفرین و مسرت بخش موفقیت دانش آموزان خطه عالم پرور آذربایجان؛ جناب آقای نیما ابوالحسنی از تبریز و سرکار خانم آیناز مارالی از روستای لیوارجان شهرستان جلفا در آزمون سراسری ورودی دانشگاه‌ها و کسب رتبه‌های اول و چهارم رشته علوم تجربی، افتخاری دیگر برای این خطه به خصوص نهاد مقدس آموزش و پرورش است

با شکر و سپاس به درگاه خداوند منان و متعال این موفقیت را که بی شک نشانگر عنایت الهی، لیاقت و تلاش بی شائبه معلمان گرامی، دانش آموزان و خانواده‌های محترمشان بوده است به این آینده سازان ایران عزیزمان و همه کسانی که در این راه یاری گر ، همراه و همگام آن‌ها بوده‌اند، از صمیم قلب تبریک عرض می‌نمایم.

البته از جوانان این دیار فرهنگ‌دوست و نخبه‌پرور جز این انتظار نمی‌رود که در هر عرصه‌ای و از هر فرصتی برای طی مراتب عالی موفقیت بهره ببرند و هوش سرشار و همت بلند جوانان ایرانی و آذربایجانی را به رخ بکشند، درود بر شما فرزندان عزیزم که سرافرازمان کردید.

تاریخ علمی آذربایجان شرقی از این صفحات زرین سرشار است و از دیرباز درخشش و موفقیت‌های بزرگی را از سوی جوانان صاحب نام این استان در این عرصه ها شاهد بوده‌ایم.

اینجانب ضمن ابراز خرسندی از این رویداد علمی مبارک توفیقات روزافزون و سربلندی همه دانش آموزان، دانشجویان، دانش پژوهان و نخبگان علمی ایران اسلامی را در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عجل اللّه تعالی فرجه الشریف) و در پرتو رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم».

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن