آذربایجان شرقی
۴۰ هزار میلیارد ریال برای فازهای ۳ و ۴ نیروگاه حرارتی سهند اختصاص یافت
[ad_1]
حجت الاسلام محمد باقری بنابی روز یکشنبه در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان بناب گفت: مسئولین و کارشناسان دستگاه های اجرایی باید تلاش خود را برای جذب اعتبارات ملی متمرکز کنند.
وی با اشاره به اختصاص ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای کنارگذر شرقی بناب تصریح کرد: امسال در حدود ۴۰۰ میلیارد ریال از بودجه دولتی برای آسفالت ریزی در سطح شهرستان بناب جذب شده است که اتفاق نادری در بحث آسفالت ریزی شهرستان است.
باقری بنابی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه اظهار کرد: بدون تلاش و پیگیری مسئولین شهرستان امکان جذب اعتبار فراهم نبود و مسئولین شهرستان باید برای جذب اعتبارات ملی همت مضاعفی داشته باشند.
فرماندار بناب: اعتبارات استانی بناب ۶۵ درصد افزایش یافته است
فرماندار و رئیس کمیته برنامه ریزی شهرستان بناب اعلام کرد: در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۳۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به اعتبارات استانی برای این شهرستان اختصاص یافته است که نسبت به سال گذشته ۶۵ درصد افزایش یافته است.
شهریار فتحی در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان بناب با اظهار تأسف از بالا بودن قیمت مواد و لوازم اولیه و تورم موجود در بازار میزان اعتبارات مورد نیاز جهت تکمیل پروژه های عمرانی شهرستان را بیش از میزان کنونی دانست و گفت: طرح ها و پروژه های در دست اجرای شهرستان بناب نیاز به تخصیص اعتبارات بیشتری دارند.
وی افزود: اعتبارات استانی شهرستان بناب در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۲۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بود که ۵۶ درصد آن تحقق یافت.
فتحی سپس با انتقاد از قراردادن نام شهرستان بناب در لیست شهرستان های برخوردار گفت: این شهرستان به غیر از حوزه صنعت در سایر حوزه ها به خصوص حوزه شهرسازی دارای مشکلات فراوانی است و برای قرار گرفتن در لیست برخوردار مسیر طولانی را باید طی کند.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ساختمان بیمارستان امام خمینی(ره)، ساختمان فرمانداری و سایر ساختمان ها فرسوده هستند و به علت فرسوده بودن زیرساخت های آبرسانی در شهر ۳۵ درصد آب پرت می شود و لازم است مجلس شورای اسلامی برای تکمیل زیرساخت ها اعتبارات لازم را پیش بینی کند.
شهرستان ۱۵۰ هزار نفری بناب در ۱۱۰ کیلومتری مرکز آذربایجان شرقی و در جنوب این استان واقع شده است.
نیروگاه حرارتی سهند بناب در کیلومتر هفت جاده بناب – تبریز در مجاورت روستای شورگل، از نوع حرارتی با ظرفیت تولید ۶۵۰ مگاوات، شامل ۲ واحد بخار ۳۲۵ مگاواتی است.
عملیات اجرایی طرح توسعه نیروگاه سهند بناب مرداد ۱۳۹۸ آغاز شد.
منبع