اصفهان

۹ طرح عمرانی روستایی در نیاسر کاشان بهره‌برداری و کنگ‌زنی شد

[ad_1]

به گزارش ایرنا، فرماندار ویژه کاشان در حاشیه این آیین در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این طرح‌ها شامل ساخت پل اسحاق‌آباد با عرض هشت متر شامل زیرسازی، آسفالت، دیواره سازی، پیاده‌رو سازی و اعتبار ۲ میلیارد تومان از محل اعتبارات بنیاد مسکن و دهیاری روستای اسحاق‌آباد ساخته شده است.

مرتضایی افزود: نبود این پل و جاری شدن ریزش‌های جوی در زمستان عامل سیلاب و مسدود شدن مسیر و تردد روستاییان می‌شد.

وی با اشاره به اجرای طرح رفع نقطه حادثه‌خیز ورودی این روستا با اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات دهیاری گفت: تاکنون حوادث و تصادفات زیادی در این نقطه رخ داده است که اکنون با اجرای این طرح وقوع حوادث کاهش می‌یابد.

فرماندار ویژه کاشان به اجرای روکش آسفالت گرم به طول ۶ کیلومتر در محور روستای ازناوه با اعتبار ۲ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی اداره راه و شهرسازی کاشان اشاره کرد و اظهار داشت: بند آبخیزداری ازناوه به ارتفاع تاج هشت متر، آبگیری ۱۲ هزار متر مکعب و اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی منابع طبیعی بهره‌برداری شد.

مرتضایی با بیان اینکه عملیات اجرایی پنج طرح آبخیزداری ازناوه با اعتبار اولیه ۶۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی و استانی به مدت یکسال انجام می‌شود، اضافه کرد: نماینده وقت کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی نیز برای جذب و تخصیص ۲ میلیارد تومان قول مساعد داده است.

وی خاطر نشان کرد: با اجرای پنج طرح آبخیزداری روستای ازناوه بیش از چهار میلیون متر مکعب آب ذخیره و از جاری‌شدن روان‌آب‌ها و سیلاب جلوگیری خواهد شد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان نیز با تاکید بر اینکه این شهرستان ظرفیت ذخیره ۱۰۰ میلیون متر مکعب روان‌آب در سال دارد، گفت: این روان‌آب ها می‌تواند با اجرای طرح‌های آبخیزداری مهار و در راستای تقویت قنات‌ها و چاه‌های منطقه و جلوگیری از جاری شدن سیلاب موثر واقع شود.

مهدی شریفی با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۳ میلیون متر مکعب روان‌آب ذخیره شد، افزود: در سال جاری ۱۳ طرح آبخیزداری با اعتبار پنج میلیارد تومان در کاشان اجرا شده است که هشت طرح آن در هفته دولت به بهره‌برداری رسید.

وی خاطر نشان کرد: در ۲۰ سال اخیر ۴۰۰ طرح آبخیزداری در منطقه کاشان اجرا و بهره‌داری شده است.

کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر، پرجمعیت‌ترین شهر اصفهان پس از مرکز این استان و بیست و هشتمین شهر پرجمعیت ایران محسوب می‌شود.

این شهرستان دارای نخستین تمدن یکجانشینی و شهرنشینی به قدمت محوطه باستانی سیلک (افزون بر هفت هزار سال) است و در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن