خوزستان

اندیکا از نظر بیشتر شاخص‌ها در انتهای جدول استانی قرار دارد

[ad_1]

علیرضا ورناصری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در خیلی از مناطق کشور وقتی طرح بزرگ ملی همچون سد و نیروگاه اجرا شد برخی گره‌های بزرگ آن منطقه از جمله آب شرب ، کشاورزی ، برق ، راه و … نیز حل شد اما در این شهرستان با وجود اجرای پروژه‌ها اتفاق خاصی رخ نداد.

وی گفت: با وجود ۲ سد عظیم اما در برخی روستاها شامل تنش آبی و حتی برق هستیم هر چند رفع تنش کافی نیست چرا که زیرساخت ها آبرسانی و برق رسانی هنوز در بیشتر روستا فرسوده یا سنتی است و نتیجه آن هدر رفت انرژی است.

وی افزود: بیش از یک هزار و ۲۰۰ روستا در حوزه انتخابیه وجود دارد و حدود نیمی از این روستاها به اندیکا اختصاص دارند اما براساس تحقیق میدانی انجام شده هر کدام از این روستاها حداقل چهار مشکل دارند.

وی ادامه داد: ظرفیت آب و زمین اندیکا می‌توانست زندگی مردم این منطقه را متحول کند اما سال‌ها حقابه این منطقه در مناطق دیگر توزیع می‌شد و حتی در آب شرب هم به حداقل‌ها هم در برخی مناطق دست نیافتیم.

نماینده مردم مسجد سلیمان ، لالی ، اندیکا و هفتکل در مجلس شورای اسلامی گفت: سال ها به بهانه‌های مختلف اعتبار بیمارستان اندیکا جذب نشد و اگر پیگیری نشود اندیکا فعلا صاحب بیمارستان نمی‌شود.

وی افزود: در حوزه گردشگری ظرفیت‌های منحصر به فرد و متنوعی در اندیکا وجود دارد و برنامه‌ریزی خوبی در این زمینه انجام شد اما شیوع کرونا برنامه‌ها را با مشکلاتی روبه‌رو کرد.

ورناصری ادامه داد: در شهرداری‌های شهرستان اندیکا مشکلاتی زیادی به ارث رسیده و منابع درآمدی ایجاد نشده است.

وی با اشاره به توسعه راه‌های بین استانی در اندیکا گفت: برای جاده اندیکا – شهرکرد  اعتبارات خوبی مصوب شده است و کلنگ زنی تونل تاراز در دستور کار قرار دارد.

وی در عین حال بیان کرد: ۱۴ طرح نیمه تمام راهسازی در این شهرستان بدون تکلیف مانده و با وجود پیگیری تاکنون در عمل اتفاقی رخ نداده است.

وی افزود: بخش زیادی از مشکلات این شهرستان از دهه‌های گذشته به ارث رسیده و نباید انتظار داشت که یک روزه بتوانیم همه آنها را حل کنیم.

نماینده مردم مسجد سلیمان ، لالی ، اندیکا و هفتکل در مجلس شورای اسلامی ادامه دارد: قصد نداریم فقط نیمه خالی لیوان را ببینیم و  واقعیت این است که هر چه امروزه از برق ، جاده ، آب و … در این شهرستان داریم ثمره انقلاب اسلامی است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت:در حوزه برق رسانی و گازرسانی پروژه‌های خوبی در این شهرستان در حال اجرا است و پارسال حدود ۱۵ روستای اندیکا برق دار شدند.

وی با اشاره به رهاورد سفر برخی مدیران به حوزه انتخابیه ادامه داد:  ۴۵ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره، و ایجاد یک هزار و ۳۰۰ پنل خورشیدی با هزینه حداقلی در سفر رییس سازمان امور عشایر اختصاص یافت.

وی گفت: با توجه به پراکندگی مناطق در اندیکا، درصدد ایجاد یک پایگاه هوایی در مسجدسلیمان هستیم تا بتوانیم خدمات رسانی بهتری را به مردم مناطق دورافتاده شاهد باشیم.

شهرستان اندیکا که به سه بخش مرکزی، چلو و آبژدان تقسیم شده است در ۱۸۶ کیلومتری شمال شرق اهواز قرار دارد.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن