بوشهر

۳۳ مرکز مثبت زندگی در استان بوشهر راه‌اندازی شد

[ad_1]

به گزارش ایرنا، علیرضا حاجیونی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با راه ‎اندازی این مرکزها خدمات بهزیستی به محل زندگی مددجویان نزدیک  و همچنین پرونده‏‌های آنها نیز الکترونیکی شده است.

وی بیان کرد: از مزیت اصلی در راه ‏اندازی مرکزهای مثبت زندگی افزایش رضایت‏‌مندی مددجویان است چرا که آنها به واسطه داشتن پرونده الکترونیکی تنها با همراه داشتن کارت ملی قادر به دریافت خدمات مورد نیاز در نقاط مختلف هستند.

حاجیونی ادامه داد: تا پیش از راه ‎اندازی مرکزهای مثبت زندگی بهزیستی در ۱۰ شهرستان استان خدمات مددجویان خود را تامین می ‏کرد که با فعالیت ۳۳ مرکز مثبت زندگی خدمات با گستره مرکزهای بیشتری به جامعه هدف عرضه می ‎شود.

وی گفت: در استان بوشهر یک کارکرد مهم بهزیستی آغاز طرح ساماندهی کودکان کار با همراهی شهرداری‏‌ها است که با حکم دادستانی و همراهی نیروی انتظامی در این زمینه اقدام می ‎کنند.

وی گفت: در این طرح کودکان در یک مرکز ظرف ۴۸ ساعت تعیین تکلیف می‏‌شوند که اگر تبعه خارجه است تحویل امور اتباع خارجه می‌شوند.

حاجیونی اظهارداشت: چنانچه شخص اعم از اینکه کودک، زن و مردی است که هویت و سرپرستی دارد تعیین تکلیف می‏‌شوند.

۳۳ مرکز مثبت زندگی در استان بوشهر راه‌اندازی شد

وی گفت: اگر این افراد امکان دریافت آموزش داشته باشند آموزش یک مهارت لازم به آنها ارائه و به سمت اشتغال هدایت می‎ شوند و چنانچه کودک دارای سرپرست باشند نیز به خانواده تحویل می‌شوند.

حاجیونی اظهارداشت: اگر کودکانی ساماندهی شده و غیربومی در گروه‌های تکدی‌گری باشند به مبدا خود بازگشت داده می‏‌شوند که از این دست موارد در بوشهر نیز  وجود دارند که گویش غیربومی داشته و به شکل ساماندهی در این شهر به تکدی‌گری می‎ پردازند.

وی گفت: در نهایت آنچه که برای بهزیستی باقی می‎ ماند افرادی فاقد سرپرست و ناتوان در آموزش، مهارت و داشتن اشتغال پایدار هستند که در مرکزهای بهزیستی آموزش‌‏های لازم به آنها داده می ‏‌شود تا بتوانند شغلی پایدار داشته باشند.

حاجیونی عنوان کرد: چنانچه این افراد سالمند و یا معلول باشند در مرکزهای تحت پوشش بهزیستی امکان نگهداری آنها وجود دارد.

وی گفت: در نهایت افرادی که ناتوان و فاقد سرپرست هستند در مرکزهای بهزیستی آموزش داده می ‎شوند تا اگر دوران تحصیل هستند با پرداخت کمک ادامه تحصیل کنند و در نهایت به سمت شغل پایدار سوق داده می ‎شوند.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر گفت: جامعه مخاطب این اداره کل بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر در گستره استان است که از این شمار ۳۶ هزار نفر با توجه به کم توانی نیازمند برخورداری از یک سری خدمات هستند.

حاجیونی عنوان کرد: همچنین در استان بوشهر از مجموع سالمندان ۱۲ هزار سالمند، ۲۳ هزار مددجو، پنج هزار زن سرپرست خانوار و ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در حوزه کاهش اعتیاد در پوشش اداره کل بهزیستی قرار دارند.

وی گفت: در استان بوشهر اکنون ۱۴ پایگاه سلامت اجتماعی و ۱۰ مرکز اورژانس اجتماعی خدمات و فوریت‎‏های اجتماعی را به مددجویان ارائه می ‎کنند.

حاجیونی ادامه داد: در استان بوشهر همچنین بالغ بر ۳۷ مرکز مشاوره دولتی و غیردولتی فعالیت دارند که خدمات خود را در قالب مشاوره‌های قبل و حین ازدواج، مهارت‌های زندگی و پیشگیری از معلولیت به جامعه هدف عرضه می‎ کنند.

وی گفت: در یک سال گذشته بالغ بر ۴۲۸ مشاوره ژنتیک با هدف پیشگیری از تولد افراد معلول در استان بوشهر ارائه شده است.

حاجیونی ادامه داد: در این مدت همچنین شهریه ۲۰۰ نفر از دانشجویان زیر پوشش بهزیستی در دانشگاه ‎های آزاد و پیام نور پرداخت شد.

وی یادآور شد: در سال گذشته همچنین براساس تفاهمنامه ‏های موجود یکهزار ۲۴۰ فرصت شغلی ایجاد و همچنین ۷۲ واحد مسکونی برای مددجویان زیرپوشش احداث شد.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن