آذربایجان شرقی
شعار «هر پایگاه بسیج، یک باشگاه» افق روشنی پیش روی ورزش تبریز است
[ad_1]
یاسر نجف زاده امروز یکشنبه به مناسبت روز خبرنگار با حضور در دفتر ایرنا مرکز آذربایجان شرقی با بیان اینکه از گذشته ها معاونت تربیت بدنی سپاه تبریز فعالیت هایی داشته است، افزود: ما از یک و نیم سال گذشته که فعالیت خودمان را شروع کردیم با رویکردی متفاوت وارد این قضیه شدیم و جالب است که بگویم از این همه پتانسیل موجود در بسیج، اطلاعاتی نداشتیم.
معاونت تربیت بدنی سپاه و بسیج تبریز با اشاره به وجود ۲۸ حوزه بسیج در سطح تبریز که هر کدام به طور میانگین ۲۰ پایگاه دارند، خاطرنشان کرد: همه این پایگاه ها دارای واحد تربیت بدنی می باشند که در آنها از حضور ۲۹۰ کارشناس تربیت بدنی بهره می بریم و در نقاط مختلف شهر تبریز جا پایی در امر ورزش داریم.
نجف زاده با بیان اینکه متاسفانه از بدو ورود مان به این مسوولیت با شرایط کرونایی روبرو شدیم و نتوانستیم اقدام عملیاتی چشمگیری داشته باشیم، اضافه کرد: در این مدت با شناسایی نقاط ضعف و قوت و آنالیز اطلاعات اولیه، بیشتر روی برنامه های استراتژیک که در راستای توسعه ورزش بسیج تبریز بوده، گام برداشتیم.
وی گفت: در عرض ۲ ماه توانستیم سند چشم انداز را تهیه کنیم و با مشخص شدن برنامه های همگانی، قهرمانی و حتی زیر ساخت ها، در تمامی حوزه ها یک صدا و با شعار «هر پایگاه بسیج، یک باشگاه» پیش برویم.
معاون تربیت بدنی سپاه تبریز با اشاره به برگزاری مسابقات استعداد یابی در رشته فوتسال، عنوان داشت: این مسابقه که اخیرا بین ۲۰۰ تیم با حضور سه هزار ورزشکار دنبال شد، حرکت بسیار خوبی بود که نفرات مستعد شناسایی شدند و انتظار داریم در دیگر رشته ها نیز این قضیه اتفاق بیافتد.
وی با تاکید بر این که تفاهم نامه هایی که با اداره ورزش و جوانان، شهرداری و هیات های ورزشی منعقد می شود، بیشتر مشکلات زیر ساخت ها را بر طرف می کند، اظهار کرد: با وجود سالن ورزشی «۹ دی» که چند منظوره بوده و سالن ورزشی «صالحین» که به دلیل کوچک بودن برای رشته های رزمی مفید است، آکادمی هنر های رزمی در تبریز به زودی افتتاح خواهد شد.
نجف زاده با اشاره به شناسایی میزان ظرفیت و توانایی سپاه در امر ورزش بیان کرد: سعی کردیم در رشته های فوتسال، والیبال، تکواندو و تنیس روی میز سرمایه گذاری کنیم.
وی گفت: مقدمات تاسیس باشگاه ورزشی «مقاومت» با رویکرد فعالیت در سه رشته فوتسال، والیبال و تکواندو انجام شده و به دنبال تامین مکان برای رشته تنیس روی میز هستیم.
نجف زاده از خلا بوجود آمده بین ورزش قهرمانی و ورزش پایه ابراز تاسف کرد و عنوان داشت: متاسفانه در سال های اخیر در بیشتر رشته های ورزشی فعال در سطح استان نفرات بومی معرفی نشده اند که این در دراز مدت، یک آسیب جدی بر ورزش آذربایجان شرقی می باشد.
معاون تربیت بدنی سپاه تبریز با بیان اینکه لازمه استعدادیابی وجود بستری سازی مناسب است، اضافه کرد: باشگاه «مقاومت» در تلاش است برای رسیدن به هدف مقدسی که در ذهن ورزشکاران به وجود آمده، برنامه ریزی کند، لذا در تمامی رده های سنی تیم های یاد شده را تشکیل داده و بدون دریافت هیچ هزینه ای از ورزشکاران علاقه مند ثبت نام می کند.
نجف زاده با اشاره به موفقیت تیم فوتسال بزرگسالان باشگاه «مقاومت» در لیگ برتر آذربایجان شرقی یادآوری کرد: خوشبختانه با این موفقیت توانستیم مجوز حضور در بازی های دسته دوم کشور را کسب کنیم.
وی در خصوص تامین هزینه های مالی باشگاه «مقاومت» اظهار کرد: متاسفانه در قوانین کشوری، هیچ بند مثبتی در معافیت مالیاتی بخش خصوصی که اسپانسری ورزشی را داشته باشند، نیست، لذا باشگاه مقاومت با حمایت چند خیر ورزشی بیشتر هزینه های مالی خود را تامین می کند.
وی ادامه داد: در ضمن باشگاه «مقاومت» با طرح سرباز قهرمان و بسیجی قهرمان سعی کرده است از بیشتر هزینه ها دوری کند؛ بر این اساس اگر ورزشکار بسیجی قبل از خدمت سربازی وارد باشگاه شود و کسب موفقیت کند، از امتیاز هایی همچون حذف دوره آموزش، کسر خدمت و حتی استخدام در سپاه برخوردار خواهد شد و این امتیاز برای مربیان ورزشی نیز برقرار است.
نجف زاده در خصوص دیگر فعالیت های باشگاه مقامت در بعد همگانی یادآوری کرد: در این مدت برنامه های کوهپیمایی، دوچرخه سواری، ورزش های صبحگاهی و عصرگاهی را تدارک دیده ایم و قصد داریم این هماهنگی را به عنوان برنامه ای مدون در تمامی پایگاه های بسیج سطح شهر تبریز عملیاتی کنیم.
منبع