تهران

دستگیری‌ها در پایتخت؛ از کلاهبردار فضای مجازی تا کارمند سارق

[ad_1]

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کرد: نوزدهم خرداد ماه پرونده‌ای مبنی بر سرقت طلا از محل شرکت خصوصی، به ارزش ۱۸۰ میلیون تومان به این پایگاه ارجاع شد که شاکی آن مدعی بود شانزدهم بهمن ماه ۹۹ متوجه شده طلاهای او از داخل کشوی میز محل کارش در “زعفرانیه” سرقت شده و به شخصی مظنون نیست.

سرهنگ کارآگاه “سید علی شریفی” ادامه داد: در تحقیقات میدانی مشخص شد شاکی مدیرعامل شرکت است و ۲ کارمند آقا و کارمند خانم دارد. کارمند خانم به اسم “مژده” چند ماهی است که تسویه حساب کامل کرده و کارمند دیگر به اسم “امید” اظهارات ضد و نقیضی دارد و اتهامات را متوجه کارمند سابق شرکت می‌کند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در ادامه تحقیقات پلیسی مشخص شد امید با چند طلا فروش در ارتباط است، ابراز داشت: یکی از طلافروشان به اسم “رضا” اظهار داشت، از همان ابتدا متوجه سرقتی بودن طلاهای مسروقه شده و طلای مربوطه را زیر قیمت بازار در مقابل پرداخت مبلغ ۴۰ میلیون تومان از امید خریداری کرده است و در ابتدا مبلغ ۱۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به وی پرداخت و با درخواست فاکتور خرید از امید و با تهدید وی مبنی بر معرفی به پلیس از پرداخت الباقی مبلغ خودداری کرده است.

وی افزود: با کشف زوایای جدیدی از پرونده، امید در بازجویی مجدد به ناچار به سرقت از شرکت و فروش طلاها به مال‌خر اعتراف کرد.

رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی پایتخت در پایان گفت: در بازرسی از محل کار مال‌خر یک حلقه انگشتر سفید رنگ با نگین های اصل برلیان متعلق به شاکی کشف و متهمان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

دستگیری قاپ‌زن حرفه‌ای با ۳۷ شاکی

سرپرست پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ بیان داشت: اوایل اردیبهشت ماه پرونده‌ای با موضوع سرقت گوشی تلفن همراه حسب شکایت یکی از شهروندان در دادسرا تشکیل و برای رسیدگی تخصصی و کشف جرم به این پایگاه ارجاع شد.

سرهنگ کارآگاه “علی فرخ پور” افزود: با توجه به اطلاعات موجود و بهره‌گیری از شیوه‌های نوین و علمی کشف جرم مشخص شد سارق فردی به نام “محمد” با چندین بار سابقه دستگیری به اتهام سرقت و قاپ‌زنی است.

وی ابراز داشت: با تلاش کارآگاهان در نهایت متهم بیست و سوم اردیبهشت ماه دستگیر و با توجه به یافته‌های اطلاعاتی و تحقیقات تخصصی تعداد ۳۷ مال‌باخته شناسایی شدند که پرونده سرقت آن‌ها اخذ و همگی طی مواجهات حضوری محمد را بصورت قطعی به عنوان سارق اموال خویش شناسایی کردند.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: محمد در بازجویی شیوه و شگرد خود را اینگونه بیان کرد که با پرسه‌زنی در محل‌های خلوت سوژه مورد نظر خود را شناسایی و در فرصتی مناسب اقدام به سرقت گوشی همراه به شیوه قاپ‌زنی کرده و بلافاصله متواری می‌شد.

سرپرست پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان گفت: با اعتراف صریح متهم به بزه انتسابی و شناسایی شکات مشخص شد ارزش ریالی اموال بیش از ۱۰۰ میلیون تومان است.

به گفته وی، پرونده به دادسرای مربوطه ارسال و محمد با صدور قرار مجرمیت روانه زندان شد.

از دستگیری کلاهبردار فضای مجازی تا کارمند سارق شرکت خصوصی در پایتخت

شناسایی کلاهبردار ۴۰۰ میلیون تومانی اینستاگرام

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار داشت: شخصی با مراجعه به پلیس فتا عنوان کرد از فروشندگان فعال کفش و کتانی تهران است و برای تبلیغات و افزایش دنبال‌کنندگان صفحه اینستاگرامی فروشگاهش، با فردی در فضای مجازی آشنا شده که مدعی بود می‌تواند به طور تضمیمی تعداد فالورهای فروشگاهم را افزایش دهد.

سرهنگ “داود معظمی گودرزی” با اشاره به اینکه شاکی مبلغ ۲۰ میلیون تومان به حساب وی پرداخت و متهم پس از دریافت وجه از پاسخگویی به تلفن همراه شاکی امتناع ورزیده بود، تصریح کرد: هویت متهم شناسایی و در مخفیگاهش در یکی از شهرهای اطراف تهران دستگیر شد.

این مقام انتظامی افزود: در ادامه تحقیقات پلیسی متهم به ۳۰ فقره کلاهبرداری به همین شیوه اعتراف و کارشناسان پلیس فتا تعدادی از مال‌باختگان را شناسایی کردند.

وی با بیان اینکه ارزش ریالی اموال کلاهبرداری شده ۴۰۰ میلیون تومان محاسبه شده است، گفت: کشف جزئیات پرونده ادامه دارد.

وی به کاربران فضای مجازی توصیه کرد: به هویت‌های اعلامی در فضای مجازی اعتماد نکنید و قبل از سرمایه‌گذاری از طریق فضای مجازی شناخت کافی از طرف مورد معامله را داشته باشند و تا حصول اطمینان از اطلاعات شغلی و هویتی طرف مقابل و یا دریافت خدمات از هرگونه واریز وجه و یا بیعانه خودداری کنید. همچنین در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک با مراجعه به سایت www.cyberpolice.ir موارد را گزارش دهید.



کشف محموله ۲ میلیارد تومانی در بزرگراه “آزادگان”

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اعلام کرد: ماموران انتظامی پایگاه جنوب پلیس امنیت اقتصادی تهران از انتقال مقادیر کالای قاچاق از یک انبار کالا واقع در “صباشهر” به “تهران” مطلع و در یک عملیات پلیسی، موفق شدند چهار دستگاه نیسان حامل کالای قاچاق را در بزرگراه “آزادگان ” شناسایی کنند.

سرهنگ “علی ولی‌پور گودرزی” خاطرنشان کرد: با توقیف خودرو و بازرسی از آن‌ها تعداد ۲۱۰ قلم لوازم خانگی قاچاق از قبیل ۲۰ دستگاه ماشین لباسشویی و ظرفشویی، ۲۴ دستگاه چرخ گوشت و ۱۶۶ دستگاه سایر لوازم برقی آشپرخانه فاقد بارنامه و مجوزهای گمرکی کشف شد.

وی با اشاره به دستگیری راننده خودروها ادامه داد: متهمان در تحقیقات مقدماتی اظهار داشتند این اموال متعلق به آن‌ها نبوده و از اصالت و قاچاق بودن و یا نبودن این کالاها مطلع نیستند و صرفاً به ازای دریافتی حق الزحمه‌ای از بابت کرایه خودرو، کالاها را از صباشهر بارگیری و قصد انتقال این اموال را به خیابان “شوش” و “امین حضور” داشتند.

گودرزی با اشاره به اینکه بلافاصله کارآگاهان این پلیس تحقیق برای شناسایی مالک خودرو را آغاز کردند، تصریح کرد: هویت مالک اموال و محل تردد وی شناسایی و با هماهنگی های قضائی متهم هنگام تردد در محدوده میدان “انقلاب” دستگیر شد.

این مقام انتظامی افزود: با دستور قضائی کلیه اموال مکشوفه تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تهران شد و کارشناسان ارزش ریالی این اموال را ۲ میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.

به گفته وی، هر پنج متهم پس از تحقیقات تکمیلی در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن