اصفهان
۵۰۳ هزار غذای گرم بین نیازمندان اصفهان توزیع شد
[ad_1]
حمیدرضا طاهری روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: از ابتدای ماه محرم ۱۱۸ آشپزخانه طبخ و تهیه غذای گرم در استان توسط این نهاد با رعایت پروتکلهای بهداشتی و با هدف طبخ و تهیه غذای برای نیازمندان دایر شد.
وی با بیان اینکه طرح پویش اطعام و احسان حسینی در ماههای محرم و صفر در دستور کار کمیته امداد قرار دارد، ادامه داد: جمع آوری کمکهای مردمی و توزیع سبد کالا با اولویت سبد کالا و همچنین توزیع لوازم بهداشتی و اطعام و توزیع غذای گرم با رعایت کلیه شیوه نامههای بهداشتی برای خانواده زیر پوشش و نیازمندان و از روز اول ماه محرم در استان برنامه ریزی شد.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان اصفهان اظهار داشت: این نهاد بر حسب وظیفهای که برای خدمت رسانی به نیازمندان بر عهده دارد در تمام ایام سال برنامه ریزی برای جمع آوری کمکها و توزیع بین نیازمندان را در دستور کار دارد.
وی اضافه کرد: بیش از ۴۵۰ مرکز نیکوکاری در استان اصفهان، وظیفه جمع آوری کمک های مردمی را در این ایام بر عهده دارند.
طاهری گفت: جمع آوری کمکهای مردمی در استان اصفهان و توزیع آنها بین نیازمندان از اول ماه محرم شروع شده است و تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: مردم خیر میتوانند کمکهای خود را از طریق شماره کارت ۶۰۶۳۷۳۷۰۰۰۰۲۵۰۹ بانک قرض الحسنه مهر ایران و از طریق کلیه دستگاههای عضو شتاب و یا از طریق کد #۰۳۱*۸۸۷۷* به نیازمندان ارائه کنند.
کمیته امداد استان اصفهان ۱۱۵ هزار خانوار با جمعیت بیش از ۲۳۰ هزار نفر را زیر پوشش دارد که از این آمار ۵۷ درصد سرپرست زن و ۴۳ درصد سرپرست مرد هستند.
منبع