اصفهان
مبارزه با فساد در اصفهان باید نظاممند و برای مردم قابل مشاهده باشد
[ad_1]
به گزارش ایرنا، علی صالحی روز یکشنبه در پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: ما معتقد هستیم دوران پشت میزنشینی مدیران شهری به پایان رسیده است و اکنون دوران مدیرانی است که بین مردم و محلات رفته و از نزدیک مشکلات را بررسی میکنند.
وی با اشاره به اینکه ما به دنبال حضور سرمایههای اجتماعی هستیم، افزود: ترویج سلامت اداری و مبارزه با فساد اداری به صورت جدی در کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان بررسی میشود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: مبارزه با فساد اداری باید به صورت نظاممند و در دسترس مردم و در عملکرد قابل مشاهده باشد تا بتوان زمینههای فساد و مبارزه را به صورت هوشمند و به صورت ویژه از مدخلهای مختلف توسط کمیسیونهای شورا بررسی و اقدام کرد.
وی دربار انتخاب شهردار اصفهان افزود: ما در این فرایند همه ظرفیتها را با سرعت و دقت با نظرات مردمی و نخبگان مورد بررسی قرار میدهیم که برای چهارسال آینده شهر اصفهان دچار خطا نشویم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: انتظار این است که یک انتخاب خوب برای شهر اصفهان داشته باشیم و در این فرایند مردم را در این موضوع مشارکت دادیم تا با خروجی مناسب به پایان برسد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: انتخاب این دوره شورای شهر با تاکید حضور جوانان و تحقق گام دوم انقلاب و استفاده از نقش جوانان در عرصههای مدیریتی است.
وی احیای زاینده رود از سراب تا پایاب و نقش آن در شادابی خانواده و اجتماع را لازمه ورود همه دستگاههای اداری به صورت جدی در کنار نمایندگان مجلس عنوان کرد.
در ادامه این جلسه محمد نورصالحی رییس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به شخصیت مرحوم آیت الله سید کمال فقیه ایمانی اظهار داشت: ایشان یکی از علمای مجاهد و خیّر اصفهانی بودند که ۲ بیمارستان تخصصی کودکان امام حسین (ع) و سوانح و سوختگی امام موسی کاظم (ع) را تأسیس کردند.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان امیرالمومنین (ع) نیز از دیگر مجموعههای خیرانه ایشان است، افزود: هم اینک این ۲ بیمارستان هم به صورت استانی و هم منطقه ای به مردم خدمت رسانی میکنند.
رییس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به شخصیت علمی و دینی آیت الله فقیه ایمانی تصریح کرد: این عالم ربانی خدمات ویژه ای به حوزههای علمیه داشتند و از شاگردان امام خمینی(ره) بودند که با دستور امام(ره) نخستین کتاب تفسیر قرآن به زبان انگلیسی و روسی تحت عنوان «نورالقرآن فی تفسیر القرآن» را تدوین کردند.
وی ادامه داد: ایشان منشاء آثار بسیار بزرگی در حوزههای علمیه و پروژه های علمی، اجتماعی، فرهنگی و درمانی بودند و نمایندگی بیشتر مراجع در مسائل شرعی را بر عهده داشتند.
نورصالحی اضافه کرد: محل استقرار ایشان کتابخانه امیرالمومنین (ع) بود که این کتابخانه را نیز خود بنا کرد و در توسعه علم و کتابخوانی همت بسیار و دانشجویان و طلاب زیادی از کتابخانه امیرالمومنین (ع) برخاستند.
به گزارش ایرنا پیشنهاد طرح یک فوریتی اراضی در معرض خیابان احمدی در منطقه هفت، انتخاب اعضای کمیسیون تخصصی پایش و پیگیری مصوبات شورای شهر و انتخاب اعضای ناظر شورای اسلامی در هیات مدیره ها، کمیته ها و جلسات از مهمترین مصوبات این جلسه بود.
منبع