اصفهان

برنامه ریزی برای انتقال مفاهیم ایثار و شهادت به آیندگان ضروری است

[ad_1]

مسعود احمدی نیا، روز جمعه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: ماندگار شدن اسوه ها و الگوها در این بخش، نیازمند تدوین برنامه اصولی و هدفمند برای ثبت، حفاظت و انتقال ایثار و فداکاری شهدا‏، جانبازان و آزادگان به نسل های آینده کشور است.
 
وی به اهمیت موزه های شهدا به عنوان اقدام ملی در این زمینه اشاره و بیان کرد: موزه های شهدا فرصتی  برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال تاریخ و پیشینه آن نسل های آینده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران اصفهان
افزود: موزه‌داری علمی رویکردی است که برای تحقق این چشم انداز، در مدیریت مراکز فرهنگی و ارزشی این نهاد اجرا می شود.

وی از احداث موزه شهدا در اصفهان و نجف آباد خبر داد و افزود:  در زمان حاضر برنامه ای برای احداث موزه جدید در دیگر شهرستان ها نداریم و تمرکز بر این دو مجموعه است تا در این مراکز، خدمات با کیفیت بهتری ارائه شود.

به گفته وی، تاسیس  موزه شهدا در نجف آباد به دنبال جمعیت بالای ایثارگری در این خطه بوده است و شهرداری نجف آباد در این خصوص همکاری و مشارکت دارد.

احمدی نیا، در خصوص مشکل بیمه تکمیلی جامعه ایثارگران گفت: در زمان حاضر با پیگیری های صورت گرفته، پوشش این نوع بیمه برای همه افراد وجود دارد.

وی افزود: بروز مشکل در خدمات بیمه تکمیلی به دلیل نبود خدمت بخصوص در مناطق محروم  است، از این رو خدمات بیمه تکمیلی به گونه ای برنامه ریزی شده تا ساکنان مناطق محروم از شهرهای همجوار،  کمترین دغدغه را داشته باشند.

به گزارش ایرنا، مردم استان اصفهان در دوران دفاع مقدس ۲۳ هزار و ۵۰۰ شهید، ۵۰ هزار نفر جانباز، سه هزار و ۵۰۰ آزاده و یک‌هزار مفقودالاثر تقدیم انقلاب اسلامی کردند.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن