کردستان
مسوولان منظومه فکری رهبری را سرلوحه رفتار و عمل خود قرار دهند
[ad_1]
حجت الاسلام سید محمد سادات روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بحث بازسازی انقلاب در عرصه های مدیریتی که رهبری بر آن تاکید داشته اند، یک مفهوم بنیادین است که ایشان بر آن تاکید داشته اند نه اینکه مفهومی سطحی و عوامانه باشد.
وی افزود: بازسازی به این معنی نیست که چند نفر از کارگزاران سیاسی، فرهنگی و اجتماعی را تغییر بدهند بلکه بازسازی بر اساس حکمت، خرد و عقلانیت باشد و در واقع باید ساختارها عوض شود و بعداز آن کارگزاران، که این امر نیازمند یک تحلیل هوشمندانه است.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان اضافه کرد: بازسازی در واقع با نوسازی هم فرق دارد و به این معنی است که شاکله ای بهم ریخته و از گسیخته شده که باید دوباره بنا شود و از خود مفهوم انقلاب این معنا برمی آید چون خود انقلاب به معنی دگرگونی در همه عرصه ها است.
وی با اشاره به تاکید رهبری برعقلانیت گفت: این قید عقلانیت هم ذیل انقلابیگری می آید و در واقع عقلانیت در منظومه فکری ایشان جایگاه بالایی دارد و اساسا انقلاب ما نظامی است که از روز اول براساس عقلانیت بوده و حضرت امام خمینی(ره) علی رغم اینکه انقلابی بودند سنجیده و پخته صحبت و عمل میکردند.
حجتالاسلام سادات افزود: انقلابی گری با رفتار هیجانی و حرف های غیرمسوولانه خیلی متفاوت است بدین معنا که مدیران و دولتمردان در یک بستر انقلابی و عقلانی عمل کرده و سیاست گذاری کنند و بدور از حب و بغضهای سیاسی، جنایی وباندبازی از بدنه کارشناسی و نخبگان جامعه در تصمیم گیری ها با الگوی گیری از روش و منش امام و رهبری استفاده کنند که اگر اینگونه باشد بسیاری از مشکلات قابل حل است.
وی با اشاره به فرمایشات رهبری در زمینه اعتماد عمومی آسیب دیده و تاکید بر ترمیم آن یادآور شد: در واقع در حال حاضر اعتماد عمومی که بزرگترین سرمایه دولت است در جامعه ما کمرنگ شده و آن هم نتجیه حجم وسیعی از اطلاعات درست و نادرستی است که به مردم منتقل می شود و فضای مجازی هم به عنوان یک فضای افسار گسیخته بی محابا جایگزین نهادها و مراجع قانونی در اطلاع رسانی شده است.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات کردستان اضافه کرد: در کنار اطلاع رسانی فضای مجازی ناکارآمدی در عرصه مدیریتی، فقر و تورمی که در جامعه وجود دارد، بیکاری جوانان، گسترس مفاسد اقتصادی، فرهنگی و تزریق روحیه ناامیدی و ناکارآمدی از سوی نظام سلطه و ایادی به این مساله دامن زده و اعتماد عمومی در کشور مقداری کمرنگ شده است.
وی تاکید کرد: برای اینکه این اعتماد ترمیم شود باید حرف و عمل مسوولان و دولتمردان یکی باشد چرا که در واقع مردم از شعارهای بدون عمل خسته شدهاند از سوی دیگر گردش صحیح و شفاف اطلاعات و صداقت و تحقق وعده هایی که به مردم داده می شود و انتشار اخبارامید آفرین بجای سیاه نمایی در رسانهها خصوصا رسانههای معاند و و اتلاف باور جامعه و شفاف سازی دولت و ملت و برخورد قاطع با مفسدین اقتصادی به ترمیم اعتماد عمومی کمک می کند.
حجت الاسلام سادات اظهار داشت: کشور ما حجم گسترده ای از معضلات اقتصادی، فرهنگی و معیشتی دارد که تنها راهکارش همان مدیریت انقلابی و عقلانی است و در واقع تصمیمات دولت باید یک پیوست عدالت ورزی داشته باشد.
وی افزود: اگر نظام توزیع عادلانه و تصمیمات اقتصادی معطوف به دهک های پایین و اقشار آسیب پذیر جامعه بوده و توجه به استانهای پیرامون و فقیر بیشتر باشد و امکانات در کشور عادلانه توزیع شود، گسترش عدالت در جامعه اتفاق افتاده و می توان بر بسیاری از مشکلات فائق آمد.
وی افزود: اگر مسوولان براساس همان منش رهبر معظم انقلاب که فرمودند در عین انقلابی بودن با عقلانیت و سنجیده عمل کند و حفظ ارتباطشان با مردم، دوری از تجمل گرایی و اشرافی گری و اهتمام به عدالت که حلقه مفقوده جامعه ما است و بازگشت به شعارهای اولی انقلاب می توان بخشی از مشکلات جامعه را رفع کرد.
رهبر معظم انقلاب درنخستین دیدار اعضای هیات دولت بازسازی انقلاب در همه عرصه های مدیریتی، انقلابی بودن همراه با عقلانیت، مردمی بودن و رفتن به میان مردم، توجه به عدالت در همه دستورالعمل ها، احیا و ترمیم اعتماد و امید مردم، ضرورت اجرای وعده ها و یکی شدن حرف و عمل مسوولان و مبارزه با بسترهای فساد را از جمله محورهایی عنوان کردند که باید اولویت کاری دولتمردان و مسوولان قرار گیرد.
منبع