بوشهر
۱۰۰ درصد مطالبات موسسههای درمانی سرپایی و بیمارستانی بوشهر پرداخت شد
[ad_1]
به گزارش ایرنا، پرویز رمضانی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از این میزان مطالبات پرداختی ۴۸ میلیارد تومان بابت تسویه سنواتی سال ۹۹ و مابقی نیز مربوط به سال جاری است.
وی در باره نسخه نویسی الکترونیکی دراستان بوشهر گفت: براساس قانون بودجه سال ۱۴۰۰ باید تمام سازمانهای بیمهگر از نسخههای الکترونیکی استفاده کنند و در زمان حاضر ۹۵ درصد تجویز نسخهها در این استان به صورت تمام الکترونیکی انجام میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: تنها پنج درصد از موسسههای درمانی در استان بوشهر باقی مانده که نسخه دستی پذیرش میکنند.
رمضانی افزود: اکنون در ۹۸ درصد کلینیکهای بیمارستانی و ۹۳ درصد بیمارستانها مدارک بیماران به صورت الکترونیک صادر میشود.
وی تاکید کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده و با توجه به وجود زیرساختهای لازم از اول دی ماه هیچ نسخه دستی پذیرش نمیشود و برنامه نسخه نویسی الکترونیک در استان بوشهر باید به صورت ۱۰۰ درصد انجام شود.
رمضانی اضافه کرد: جلوگیری از نسخه پیچی اشتباه به علت بدخطی پزشک، شفافیت در نوع تعامل بیمه با موسسههای تشخیصی درمانی، هشدار به پزشک در مورد تداخلهای دارویی تجویز شده، امکان ارائه نسخه چاپی واضح با نام و دستور مصرف دارو به بیمار، جلوگیری از هدر رفتن سرمایه ناشی از میزان بالای صدور دفترچه و اتلاف وقت بیمه شونده از مزایای تجویز نسخه به شکل الکترونیکی است.
وی درباره روند استفاده از این سامانه گفت: بیمار با ارائه کد ملی در سامانه پذیرش میشود و پس از ورود به مطب، پزشک بیمار را انتخاب و برای او دارو و وسایر خدمات تجویز میکند در پایان یک کد رهگیری به بیمار داده میشود تا به ارائه آن کد به داروخانه داروی خود را دریافت کند.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر ادامه داد: با اجرای نسخه نویسی الکترونیکی و وارد کردن کد ملی بیمار، وضعیت همپوشانی بیمهشونده در بخش سرپایی نیز مشخص میشود این در حالی است که تاکنون تنها با استفاده از کد ملی در بخش بستری بیمارستانی وضعیت بیمه شونده بیمار نمایش داده میشد.
وی یادآور شد: در زمان حاضر ۴۹۰ هزار نفر معادل ۸۰ درصد از جمعیت این استان زیر پوشش خدمات درمانی بیمه سلامت قرار دارند.
منبع