اصفهان

نظام عرضه و تقاضای مرغ در بازار اصفهان همخوان نیست 

[ad_1]

اسماعیل نادری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: امروز مشکل مرغ در استان اصفهان از نظر سرانه مصرف و توزیع بطورتقریبی حل شده اما تا تامین کامل نیاز استان، مقداری فاصله داریم که با تلاش‌های صورت گرفته و میزان جوجه‌ریزی در کوتاه‌مدت قابل دستیابی است.

وی ادامه داد: در گذشته ایرادی به سازمان صمت در استان اصفهان وارد بود که مرغ تحویل داده می‌شد، اما توزیع آن با مشکل مواجه بود.

معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان اظهار داشت: این مشکل امروز در زمینه سرانه مصرف و توزیع با استفاده از سامانه “رهتاب” در استان مرتفع شده است.  

وی اضافه کرد: با راه‌اندازی این سامانه در اصفهان، امکان اینکه بطور بَرخط(آنلاین) بررسی کنیم که کدام واحد صنفی در کدام کوچه و خیابان شهرستان‌های استان چه مقدار مرغ تحویل گرفته است، وجود دارد.

وی بیان کرد: یکی از مشکلات اصلی امروز مرغ در کشور ناشی از یارانه‌ پرداختی به نهاده‌هاست که باید برای آن چاره‌ای اندیشید.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان با بیان‌اینکه هیچ کجای دنیا یارانه به نهاده اختصاص پیدا نمی‌کند، تصریح کرد: یارانه باید به تولیدکننده ارائه شود و بعنوان مثال به ازای هر کیلوگرم مرغ باید پنج هزار تومان یارانه به تولیدکننده ارائه شود اما نهاده‌ای که از طریق کشتی حمل می‌شود نیازی به یارانه ندارد و هیچ کجای دنیا این رویه مرسوم نیست.

نادری اظهار داشت: کشور ما در ۲ سال اخیر در حوزه بازار با موانع و چالش‌های گوناگونی مواجه که اکثر آن هم ناشی از جنگ اقتصادی بوده است.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان افزود: سرمایه‌گذاری بسیاری در زمینه سامانه جامع تجارت توسط دولت انجام و اطلاعات بسیاری در آن بارگذاری شده است تا تصمیم‌گیری کلان کشور بر اساس اطلاعات و داده‌های این سامانه انجام شود.  

به گزارش ایرنا، بطور میانگین روزانه  بین ۳۴۰ تا ۳۸۰ تُن گوشت مرغ در استان اصفهان توزیع می‌شود که بخشی هم در اختیار واحدهای قطعه‌بندی قرار می‌گیرد و وارد چرخه توزیع می‌شود و از این مقدار ۸۰ درصد گوشت مرغ بر اساس قیمت مُصوب در بازار استان عرضه می‌شود و بین ۱۰ تا ۲۰ درصد دراین زمینه تخلف وجود دارد.

در روزهای اخیر محدودیت‌هایی درعرضه مرغ  در بازار اصفهان بوجود آمد که نارضایتی شهروندان بدنبال داشت.

استان اصفهان رتبه اول تولید گوشت بوقلمون،  رتبه دوم تولید گوشت مرغ و تخم‌مرغ، رتبه چهارم تولید گوشت قرمز و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست.

این استان دارای ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بسته‌بندی و فرآوری فرآورده‌های خام دامی است.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن