اصفهان

مصرف فراورده‌ غذایی صنعتی بر سُنتی اولویت دارد

[ad_1]

اصفهان – ایرنا – معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بین فراورده‌های غذایی سُنتی و صنعتی، مصرف محصولات صنعتی توصیه می‌شود زیرا فرایند تولید آنها از زمان ورود مواد اولیه تا بسته‌بندی تحت کنترل ارگان‌های نظارتی از جمله معاونت غذا و داروست.

[ad_2]
منبع

لینک کوتاه
0/5 ( 0 رای )
اشتراک گذاری این پست در شبکه های اجتماعی:
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن